Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ortopedi'den %42 oranında rapor aldım. Raporum Ankara'da düşürülebilir mi?

budibaba

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
merhaba geçen günde yine size yazmıştım 13.06.2011 tarihi itibarıyla aldığım raporda aynen şunlar yazmakta
ortopedi;sol polio sekeli mevcut olan hastanın sol uyluk ve cruris atrofisi mevcut.sol diz 25 derece fleksiyon kontraktörü mevcut.bor grafisi görüldü.solda 5 cm kısalık tespit edildi.(fleksiyon kontrüktürüne bağlı) tablo 3.4 g

fiziki;39 yaşında erkek hasta sol kalça iç rotasyonu pasif 20 abdüksiyon pasif 10 derecede kısıtlı sol diz ekstansiyonu pasif
-25 sol ayak bileği dorsofleksiyonu nötralde kısıtlı sol alt ekstremite diğer rom' ları pasif açık solda aşil kontraktürü mevcut sol alt ekstremite kas gücü genel olarak 2(+) sol uylukta 14 cm,sol cruriste 12 cm atrofi mevcut.
hasta desteksiz olarak sol alt ekstremite dış rotasyonda sol diz fleksiyonda olacak şekilde el-diz yürüyüşü yapıyor.tanı;poliomyelit sekeli Sol alt eksterimete.

rapor açılımım böyle ve verilen oran yeni uygulamaya göre %42 raporu vergi dairesi 24.06.2011 tarihinde ankaraya gönderdi böyle bir raporu ankara onaylamama gibi bir durum varmı sizce aradım orayı belli olmaz biz oranı yükseltebiliriz de diyorlar.sizce olumlumu olumsuzmu durum yanı ankara böylesi bir raporu en az %40 olarak onaylarmı

Kurumlar yürüyüş durumuna göre tablo 3.4'e bakarak değerlendirme yapıyor.

Not: Artık hastaneler de olabildiğince düşük oran veriyor. Bence bir sorun olmayacaktır

Tablo_3.4.png

tşk sondurumu yine size ve diğer arkadaşlara faydası olması açısından bildireceğim
iyi günler dilerim

Üst Alt