Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ortopediden sakatlık raporu ve tazminat..?

hdoa

Üye
Konular
20
Reaksiyonlar
2
hocam selamlar 2014 te tırafik kazası geçirdim sol bacağım tibia ve femur parçalı kırıldı 3 ayrı doktorda 4 ayrı hastanede 5 kez ameliyat oldum ikikez leğen kemiğimden kemik gırefiti (kemik parçaları) alınıp kırık olan bacağıma koydular ama yinede iyleşemedim ameliyatlar basarısız oldu hasar büyükmüş son gittiğim prof dr bacağımı 5 cm kısaltıp tekrar uzatı şuan bacağım 1 cm kısa kaldı sizce ne kadar sakatlık raporu albilirim diğer bacağımada (sağlam bacağıma) 3 yıldır yük vere vere diz eklemimdeki kıkırdaklar hasar almış onunda etkisi olurmu sakatlık oranı için birde sigortadan tazminat nekadar alabilirim 3 yıl oldu hala iyleşemedim bugun sakatlık raparu için ege ünvs. gittik ama tedavim bitmediği için vermiyorlar süre uzadıkça sakatlık oranında veya alıcağım tazminatta kayıp yasarmıyım yardımcı olursanız sevinirim.birde ben sadece ortepedidenmi rapor alacam diğer polikılinikler muayenehane etmiycekmi onların da konturol edip oran vermesi daha iyi olmazmı mesela 3 yıldır kırık olduğu için ayak bileğim ve dizimde hareket kısıtlılığı var fizehede konturol olup oradanda rapor için oran almam gerekirmi yardımcı olursanız sevinirim fazla bilgim yok bu konu hakında LÜTFEN BİLENLER VARSA YAZSIN BU KONU HAKKINDA HİÇ BİRŞEY BİLMİYORUM:(

Tek doktor görmüyo sizi 7 farklı alanda doktor birden ( genel cerrahi, iç hastalıklar, psikiyatri, nöroloji, fizik, kbb, göz ) gördü beni. Zorunlu olarak gidiyorsunuz zaten.

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

tedavı bıtmaden rapor alamazzsın rapor oranın belli olunca tazmanıtanı alırsın 8 yılı gecırtme ama 3 yıl olmuş hala iyileşmedıysen sorun buyuk demekkı geçmiş olsun

ya anlamış değilim bugun ege ünvrs. adli tıpa gittiğimizde önce orda bi çalışan benim ameliyat yerlerimin yerlerini metreyle ölçtü bazı notlar aldı sonra doktoru cahırıcam dedi doktor geldi ama sadece birkişi geldi ortepedist oda bacağımdaki ilizorov çıkmadığı için bu çıkınca bidaha geliceksin dedi niye birtek ortepedi doktoru geldi ve bu heyet benim bütün epikiriz dosyalarıma gırefi filimlerime bakması gerekmiyormu yani bunlar bu rapor için oranı neye göre veriyorlar.bu ay bacağımdaki cihaz çıkacak 9. ayda mahkeme var mahkemeden yine hastaneye sevk istiycez bu sefer cihazda çıkmış olacak rapor almam için bir engel yok ama takıldığım konu adli tıpa gittiğimizde niye birtek doktor geliyor. bugun iş kazası geçiren biriyle konuştum oda sakatlık raporu için bursada bir hastaneye gittmiş geçrdiği kaza benimkinden daha hafif ve şuanda yürüyor tamamen iyleşmiş durumda yüzde 30 rapor vermişler iş göremezlik maaşı bağlamışlar yani onun durumuna göre iyi vermişler ben daha fazla alırım diye düşünüyorum ama o kişi şöyle söylüyor heyete gireceğin zaman sigortaya git sigorta seni hastaneye sevk etmesi gerekiyor dedi anlamadım tekrar sordum şöyle söyledi hastanenin sağlık kurumuna baş vurman lazım orda 5 doktor bakıyor dedi adli tıp başka birşey dedi nedemek istedi bilen varmı mahkeme rapor için hastaneye gönderdiğinde biz direkt avkatla adli tıpa gidiyoruz adli pıpa değilde sağlık kurumunamı gidilmeis gerekiyor hiç anlamıyorum.

senın olayın mahkeme oldugu ıcın mahkeme adlı tıp raporunu ıster baskasını kabul etmez ....isana ozelden mesaj attım oku

Merhaba 2015 temmuz 25 te kaza yaptim %60 oranda kusurlu bulundum
Boynumda kirik ilustu ve iyilesmedi bunun sonuncunda hetetten %14 rapor aldim . bunu tazminati ne kadar tutar bilgi alabilirmiyim ...1991 dogumluyum

Üst Alt