hocam selamlar 2014 te tırafik kazası geçirdim sol bacağım tibia ve femur parçalı kırıldı 3 ayrı doktorda 4 ayrı hastanede 5 kez ameliyat oldum ikikez leğen kemiğimden kemik gırefiti (kemik parçaları) alınıp kırık olan bacağıma koydular ama yinede iyleşemedim ameliyatlar basarısız oldu hasar büyükmüş son gittiğim prof dr bacağımı 5 cm kısaltıp tekrar uzatı şuan bacağım 1 cm kısa kaldı sizce ne kadar sakatlık raporu albilirim diğer bacağımada (sağlam bacağıma) 3 yıldır yük vere vere diz eklemimdeki kıkırdaklar hasar almış onunda etkisi olurmu sakatlık oranı için birde sigortadan tazminat nekadar alabilirim 3 yıl oldu hala iyleşemedim bugun sakatlık raparu için ege ünvs. gittik ama tedavim bitmediği için vermiyorlar süre uzadıkça sakatlık oranında veya alıcağım tazminatta kayıp yasarmıyım yardımcı olursanız sevinirim.birde ben sadece ortepedidenmi rapor alacam diğer polikılinikler muayenehane etmiycekmi onların da konturol edip oran vermesi daha iyi olmazmı mesela 3 yıldır kırık olduğu için ayak bileğim ve dizimde hareket kısıtlılığı var fizehede konturol olup oradanda rapor için oran almam gerekirmi yardımcı olursanız sevinirim fazla bilgim yok bu konu hakında LÜTFEN BİLENLER VARSA YAZSIN BU KONU HAKKINDA HİÇ BİRŞEY BİLMİYORUM