Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ortopedik Bot yaptırabileceğim firma önerir misiniz?

beyzaa

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
1
Ben doktor reçetesi ile yapılan ortopedik bot giymek zorundayım, ancak ortopedik bot imal eden firmaların hepsi birbirinden ukala, paramızla azar işitiyoruz, en son 330 tl ye yaptırdım. Parasından geçtim içi dışı gerçek deri olması gerekiyor. Acaba bana bildiğiniz firma isimlerini yazabilir misiniz.

beyza hanım
istanbuldamı yaşıyorsunuz

Tekirdağda yaşıyorum ama neresi olursa olsun beb çizili reçeteyi mail ile atacağım firmaya

kadıköy rıhtımda bu işi yapan 20 ye yakın iş yeri var kendileri imal ediyorlar
ben de ordan hacettepe ortapedi ye yaptırıyorum memnunun uzmanları iyi iş çıkartıyor sıkıntı olunca düzeltiyorlar ama recete olayı yani 50-60 tl ödüyor galiba ben hiç sgk lı yaptırmadım receteyle,,,, yani tavsiye ederim firmayı.
birde bacağındaki sıkıntıyı bilmiyorum belki istanbula gelmeniz gerekebilir sonucta sizin ayağınıza göre yapılacak tam oturması için.

Ben de hic sgk dan para alarak yaptirmadim sen ne kadar oduyorsuj ve kisalik yani tabanlik var mi sende de

sgk dan receteyle yaptırmak için muyane olmak gerekiyor ortalama 22 tl maliyeti var git gel evrak felan uğraşmaya değmez tavsiye etmem benim 6 cm kısalık var ayak bileiğimde sol ayakta yanlız donuk hareket etmiyor ona göre malzeme ve kalıp yapılıyor ve bacaklardaki denge sağlanıyor
en son 1 ay önce yaptırdım 340 tl ye. yapılan kalıp ayakkabın içene saklanıyor görüntü açısındanda memnun yani.

Üst Alt