Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ortopedik engelli umre ziyareti deneyimi olan var mı?

burak_1986

Üye
Konular
67
Reaksiyonlar
0
Kasım Aralık gibi eşimle umreye gitmeyi planlıyoruz ama tur şirketlerinden veya diyanetten ortopedik engele göre bir teklif bulamadık bireysel gitmek mantığıma yatıyor çünkü dil sorunum yok Fransa,Almayaya bireysel gittim eşimle umre de sıkıntı yaşar mıyım ihrama falan girerken rehber olsa daha iyi ama tur yok sanırım

Selamün Aleyküm. Hiç bir sorun yaşamazsınız! Ben 2017 yılında 15 günlüğüne ve 2023 yılında 34 günlüğüne Ramazan Umresine gittim. 2023 Yılı Ramazan Umresi çok ama çok kalabalıktı. Bireysel gitme işini becerebilirim derseniz. İhram bağlama ve ibadet ile ilgili kısımlar çok kolay ve bu konular ile ilgili youtube videolar falan var. Tur ile gidince de ilk Umre yi yaptıktan sonra zaten yanınızda bir görevli görmeniz çok zor. Bireysel olarak ibadetlerinizi yapacaksınız. O nedenle hoca olması vs konusuna takılmayın derim. Rabbim yolunuzu ve niyetinizi hayırlı eylesin.

Üst Alt