Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ortopedik Engelliler ÖMSS'ye Girebiliyor mu ?

suskun62

Üye
Konular
79
Reaksiyonlar
2
Arkadaşlar az önce ömss 2012 sorularına bakayım dedim , kitapçıklarda zihinsel,işitme ve görme engelliler ile ilgili soru kitapçıkları vardı. Kısacası Ortopedik engelliler ömss ye girebiliyor mu ?

girerler zihinsel bir engeli yoksa işitme-görme engellilerin sorularını çözerler

denizin kızı;

Evet olabilir.

Varmı acaba ömss ye giren Ortopedik engelli arkadaşlar ?

valla arkadaş ben de çok bilgi sahibi değilim zihinsel engeli olmayanlar görme-işitme engellilerin sorularını çözüyor dediler sınava giren bir arkadaş öyle dedi sen de aynı soruları çözeceksin dedi bende ona istinaden yazdım zihin engeli daha farklı tabi ortopedik engelli olup sınava giren illaki vardır o şekilde devlet memurları var çünkü öğretmenler falan var

Kpss ye , ömss nin orjinal hali. Yani kpss ye girerekte devlet memuru olabilirsin. Ömss kesin ve nettir sadece engelliler..
Ama hangi engelliler ? :D

tabi ortopedik engelli olup sınava giren illaki vardır o şekilde devlet memurları var çünkü öğretmenler falan var

şu yazdığına cevap olarak yazmıştım. Yani kpss ye girerekte devlet memuru olunur , ömss şartı aranmaz.

eğer engelli olarak atanmak istiyorsan ömssye girmek zorundasın artık kpss çok işe yaramıyor

Tabi ki dostum girebilirsin önemli olan yüzde kırk rapor.

teşekkürler cevap için. Kitapçıkları öyle görünce kafam karıştı

suskun arkads ortapedık engellı bır arkadsım var sınava gırdı ısıtmeden soruyorlar soruları sende gıre bılırsın.

Tabi ki girebiliyorlar. ben ortapedik engelliyim ve ömss ye de girdim. Genel görme işitme kitapçığından sınav olduk.

Üst Alt