Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ortopedik engellilerin yapabileceği spor branşları..?

Konular
17
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar TV p
Lerde bedensel engelli sporcuları görüyoruz lisanlı olarak spor yapıyorlar futbol basketbol vs maçları oluyor acaba ortopedik engellilerin bu tür kulüplerde spor yapacağı branş varmı lisanslı olarak

Futbol oynamayı çok özledim sonra dan engelli olan biriyim Ayağım da afo var koşamiyorum sdce yürüyorum düşük ayak sorunu var

Ben vücut geliştirme yapıyorum.Hem faydası da oluyor.Hemde az da olsa bi kaç yerinde güce dair birşeyler oluyor.

spor yapmak isteyen bedensel engelli arkadaşlar oturarak voleybola bakabilirler ben yıllardır oynuyorum çok şükür sonunda 2016 da ligimizde kuruluyormuş ve 12-13-14 haziran tarihleri arasında zonguldak ereğlide türkiye şampiyonası var merak eden izlemek isteyen arkadaşlar katılabilirler

en iyisi bodybouilding size acıyarak bakanlar 2 yıl sonra abi o vucudu nasıl yaptın diye imrenerek bakıyorlar

merhaba ben lisanslı olarak bocce ve oryantrink sporlarını yapıyorum sizlerede tavsiye ederim hayırlı geceler

Slm arkadaslar öncelikle herkese gecmiş olsun ben esenyurt engelli gücü spor kulübü antrenörüyüm engelili arkadaslari spor yapmaya davet ediyorum bu sene ampute futboldan liglere girdik seneye yüzme halter atletizm masa tenisi gibi biranslarda faaliyet gösterecegiz spor yapmak isteyenler 05544178543 nolu telefondan bana ulasabilirler saygılarımla mehmet akkaya kulüp antrenörü

ARKADASLAR ENGELLİLER İÇİN AMPUTE FUTBOL, HALTER, YÜZME, ATICILIK, OKCULUK, MASA TENİSİ , OTURARAK VOLEYBOL TEKERLEKLİ SANDALYE BASKETBOL GB BİRSÜRÜ BRANSTA FAALİYET GÖSTEREBİLİRSİNİZ TÜRKİYE BEDENSEL ENGELLİLER SPOR FEDERASYANONUNUN SAYFASINDAN BAKABİLİRSİNİZ TBESF DEN

adanada oturarak voleybol oynamak isteyen engelli arkadaşlar var ise bana özelden ulaşabilirsiniz

Adana ile Ampute futbol macimiz var şubat mart gibi senide bekleriz izlemeye gel

selam bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim ancak sanırım İstanbullusunuz ?

Adanada oturarak voleybol sporunu yapmak isteyen varsa ortapedik engelli tarafıma ulaşabilir

Üst Alt