Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ortopedik engelliyim. Memur olma şansım nedir?

EHN1905

Üye
Konular
28
Reaksiyonlar
0
Merhaba ,arkadaşlar ben skolyoz hastasıyım ve % 40 engelliyim bu sene eylül ayında sınava hazırlanıp Sanırım o zamanmış sınav ! başvuru yapmak istiyorum geçtiğimiz dönem girdim ama 60 puanım vardı artı raporum yoktu .. eğitim Myo Pc programlama mezunuyum önlisans yani sınavdan 70-75 puan alacak kadar kapasitem var eğri oturup doğru konuşmalıyım puan engelliler için çok tesirlimidir yanii Normalde benim branş 85 üstü tercih ediyorda yardımcı olursanız sevinriim :)

engelli olarak sınava gireceksen kpssnin hiç bir önemi yok. ömss sınavına girip başarılı olman lazım...

Nasıl yani ? ömss bu sınav ne zaman oluyorki ?baktım hiç bir bilgi yok hocam =(

ömss tahmini nisan diyorlar
dpb ve özidayı takip edin orada yayınlanacak kesinlikle ömss ye girin

peki her ikisinede girebilirim öyle değilmi ? birde bu sınav avantajıma olurmu ve durumum yukarda yazılan gibi yanii 75 puan gibi bir şey alabilrim ! engelli kadroları boş kalıyormuş ve normal atamalara göre %50'ye kadar memur olma şansı var diyorlar bu doğrumudur acaba ?

ikisinede girebilirsin
normal kpss den 75 alan adam ÖMSS de % 100 atanır bence.
Çok kaygı etme otur çalış.
Dpb ve özida nın sitelerine bak 2 haftada bir ara bilgi al.

Peki bU ÖMSS ilk kezmi yapılacaj yoksa daha öncelerde yapılıyormuydu ? ve kapsamı nasıl zorluk derecesi kpss'ye göre fln ? ayrıca ortala giren sayısı nedir bu sınava ?

arkadaşım belliki bu konuda hiç araştırma yapmamışsın. sana tavsiyem biraz araştırma yapman. en azından forumdaki konuları bi kontrol etmende fayda var. sorularına gelince sınav ilk kez yapılacak ve kapsamı, zorluk derecesi ve sınava girecek kişi sayısı hakkında bir bilgi yok. bizlerde beklemedeyiz.

Üst Alt