Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ortopedik özürlülerde denetim odağı konulu anket çalışması [Araştırma]

zeynep77

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
merhaba, ortopedik özürlülerde denetim odağı ile ilgili bir araştırma yapıyorum. Aşağıdaki formu doldurup bana zeynepsiskolar@gmail.com adresime gönderebilirseniz çok sevinirim

Anket Çalışması

Bu anket çalışması İstanbul Ticaret Üniversitesi Uygulamalı Psikoloji Yüksek Lisansı Bitirme Projesi’nde kullanılacaktır. Bu çalışmada verdiğiniz bilgiler sadece akademik amaçla kullanılacaktır.
Aşağıda iki bölüm altında sorular cevaplayacaksınız. Birinci bölüm kişisel bilgi sorularından oluşurken, ikinci bölüm Rotter Denetim Odağı Ölçeği sorularıdır.

Teşekkürler,

Buraya tıklayarak word dokümanı halinde oluşturduğum anketi bilgisayarınıza indirebilirsiniz

Zeynep Şişkolar

Anketi doldurdum ve e-mail adresinize gönderdim.

Çocuk felci ortopedik engel sınıfına giriyormu aceba ?

evet çocuk felci bu tanıma giriyor, aşağıda ortopedik özürlülerle ilgili tanım var, hoşçakalın
Ortopedik Özürlü :Kas ve iskelet sisteminde yetersizlik, eksiklik ve fonksiyon kaybı olan kişidir.El, kol, ayak, bacak, parmak ve omurgalarında, kısalık, eksiklik, fazlalık, yokluk, hareket kısıtlığı, şekil bozukluğu, kas güçsüzlüğü, kemik hastalığı olanlar, felçliler, Serabral Palsi, spastikler ve sipina bifida olanlar bu gruba girmektedir​

çok teşekkürler

Anketi Gönderdim. İlginiz için teşekkürler.

nasıl yapacagımı bilmiyorum yardımcı olun

merhaba,
formda ilk bölümde kişisel bilgilerinizle ilgili sorular var bunlardan mesela eğitiminizi soran bölümde lise mezunuysanız lise mezunu yazan şıkka x işareti koyun, bazı bölümleri kendinizin doldurması gerekiyor, o bölümlerdede ... olan yere örneğin yaşınızı veya özür tanınızı yazın dosya word programında olduğu için kolaylıkla bilgileri girebilirsiniz.ikinci bölüm olan denetim odağı anketindeyse size en doğru gelen şıkkın yanına bir x işareti koyun ya da ayırıcı olduğunu düşündüğüniz herhangi bir işaret olabilir, yani herbir soru çiftinden a ya da b'yi işaretleyin. inşallah sorunuza cevap olmuştur.
kolay gelsin, hoşçakalın

zeynep77 sonuçlar nasıl çıkıyor bizleri haberdar edin

zeynep77 verdiğin soruların yanına x işaretimi koyalım nasıl anlaşılır acaba

anketi gönderdim umarım faydalı olur ilginiz için teşekürler.

Üst Alt