Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ortopedik sürekli engelim var. Araç alabilir miyim?

Kemal_57

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar merhabalar daha önce heyete girdim sağ kolumda tam açılmama sıkıntısı var sadece ortopediden toplam %9 oran verdiler ama aynı heyet ÖTV indiriminden yararlanamaz yazdı rapora. Ehliyetim normal b sınıfı
Şimdi ben tekrar denesem hem ehliyetimi değiştirsem ve tekrar heyete girsem ötvsiz araç alabilir miyim?
Heyet raporu linkte

https://r.resimlink.com/BOH5odN.jpg

Bu raporla alamazsın 2019 sonrası raporlarda SADECE HAREKET ETTİRİCİ AKSAMDA ÖZEL TERTİBATLI ARAÇ KULLANMALIDIR. ibaresi olmak zorunda kolda bir kısıtlılık var ama araç kullanmanı etkileyecek durum da mı 1 aşamada buna ilindeki devlet hastanesi doktoru karar verecek. Eğer komisyona sevk ederse 2 aşama olarak komisyon karar verecek komisyon uygun kısıtlama verirse o zaman tekrar engelli heyetine girip ötv indirim istediğini belirtip heyete girersin ama dediğim gibi kolunda ki kısıtlama araç kullanmana sıkıntı yaratmıyorsa biraz zor gibi

Üst Alt