Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ortopedik ve ruhsal duygusal engelli olarak B sınıfı ehliyeti nasıl yenileyebilirim?

ugur10

Üye
Konular
23
Reaksiyonlar
6
Nasıl yapmam gerekiyor konuya mutabık değilim tam olarak 31 Aralık son gün mü acaba

Merhaba arkadaşlar B sınıfı ehliyetim var yenilemem gerekiyor sanırım 31 Aralık son gün diye biliyorum %44 engelli raporum var ne yapmam gerekiyor ortopedik ve ruhsal duygusal olarak geçiyor daha önce yenileme işleminden geçtim ama yarıda kalmıştı şimdi nasıl bir durumla karşılaşırım pek bilmiyorum bu konuda bilgisi olan yazabilir mi iyi günler dilerim herkese

uğur 10 aile hekimi ne gideceksiniz o lüzum görürse Dr a gidip muayene olacak sınız onay verirse nufüs müdürlüğünden Ehliyetinizi yenileyecek siniz

Eski tip ehliyetim var yenileme için ne gerekiyor hangi kurumdan belge alabilirim bu yıl sonuna kadar yenilenmesi mi gerekiyor

Üst Alt