Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ortopedik - Visco vb. yatak tavsiyelerinizi yazar mısınız?

SHUNER

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba,

Skolyoz ve gergin omurlik rahatsızlıklarına sahibim. Sabah bel ve omuz ağrılarım arttı. Yakın zamanda yatağımı değiştirmeyi düşünüyorum. Ortopedik ya da tavsiye edeceğiniz diğer yatak çeşitlerini değerlendirmek istiyorum. Daha sağlıklı ve konforlu bir uyku için yatak işinde olan ya da bu konuda bilgisi olan arkadaşların yardımını bekliyorum.

Şimdiden teşekkürler.

SHUNER

Skolyozunuzu düşününce, yatağınızın çok yumuşak olmaması gereklidir herhalde? Sakın sıradan visko bir yatak almayın. "Sert-visko" diyebileceğim bir şey olmalı. Benim de kullandığım bedaid engelli yatağındaki sertlik dozu mükemmeldir. Şahsen deneyerek geliştirilmesine katkı sunduğum bir yataktır ve bilmem kaç yıldır da kullanırım.

Bir de, visko yatağa alışmak 2-3 hafta sürer. Aklınızda olsun...

ileri derecede kifoskolyoz hastasıyım, mevcut standart yatağımın üzerine hiç araştırmadan visko ped aldım son 5 yıldır onunla gayet iyiyim artık başka yatakta yatamam sanırım.

Ural medikal viski love yataklarını takip ediyorum bende ona bir bakin isterseniz

ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben bu sabah şu yatağı aldım Visko Love High Plus Visco Yatak 140x190 - n11.com
ural medikal visko love high plus 140x190 boyunda 1420tl visko sizin alacağınız yatak mesela 90x190 olanı 917tl ve visko ortopedik olarak en iyi seçenek olur.

@OturanBoğa
İlginize teşekkürler. Bedaid benim için iyi bir öneri oldu, araştıracağım. Bunun dışında bahsetmiş olduğunuz gibi olay tamamen zemin sertliğinde ve yatak/sünger kalitesinde bitiyor. Markaya takılmak pek doğru bir yaklaşım değil.

@mustafa58
Almış olduğunuz yatak pedinin bir linki var mıdır? Bunun dışında ped sertliğiniz nedir? Yatağı değiştirmeden işe yarar bir ped almakta mantıklı olabilir.

@BLACKSAGAT
Tavsiye etmiş oduğunuz yatakları biraz inceleme fırsatı buldum. Ancak ürünlerde ortopedik ibaresine rastlayamadım. Almış olduğunuz yatağınız hayırlı olsun. Kullanım sonrası deneyimlerinizi paylaşırsanız bizim için çok yararlı olacaktır.

maalesef bayramdan önce aldım yarın kargo edilecek deniyor ve bağımsız yaylı çift taraflı ve iki tarafında visko sünger olan yataklar zaten visko yataklarda ortopedik olayı tahminimce çoğu firma tarafından yazılmıyor çünkü ortopedik yataklar biraz sert olduğu için vücudu şekkilendirme yoluna giderek bir ortopedi sağlıyorlar. Visko yataklar ise insan vücuduna göre şekil aldıkları için herhalde tam bir ortopedi desteği veremiyorlar. Ben viskolova gittiğimde ilk çocuğa yatak alacaktım bana 15 yaşından önce çocuğunuza visko almayın dedi. Sebebini sorunca vücut kemik gelişimini etkileyebilr dedi satan kişi yani rahatlık bakımından iyi olacağını biliyorum ama ortopedi konusunda herhalde desteği tam değil.

SHUNER alalı yıllar oldu link veremem ama viskolove diye bir marka 10 cm enliliğinde ped, ben memnunum.

Üst Alt