Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ortopedinin üstüne skolyoz ameliyatı da oldum. Rapor oranım ne olur?

Öyküm

Üye
Konular
16
Reaksiyonlar
0
Benim ortopedik olarak % 60 raporum var buna ilaveten sonradan skolyoz ameliyatı da oldum. Acaba araç alımı için rapor alsam skolyozdan dolayı raporu mu %90 alabilir miyim?

Olmaz... Skolyoz ameliyatından sonra oran düşer...

Raporumu aldım.Yeni raporumun derecesi %60 dan %87 ye çıkarıldı.

:D:D alemsin yahu :D
çocuk gibi sevinmiş nerdeyse oran yükseldi diye :D
yahu nerdeyse %100 olsun diye dört döncen:D

Yani skolyoz varken %60 idi rapor oranı, başarılı bir skolyoz ameliyatından sonra %87 oldu öyle mi?
Enteresanmış. Teşekkürler bilgi için.

Yok hayır Sevgili BÜlent öyle değil.Polio Sekeli varken %60 idi.Buna skolyoz da eklenince %87 di olarak yükseldi.

Şirinem sevinirim tabi emeklilik için oran ne kadar yükselirse maaş da o kadar yüksek oluyor.Ayrıca emekli olma senem düşüyor.Anadın şimdi sevincimin nedenini :)

merhaba benim size bi sorum olacak yaklaşk 4 sene önce skolyoz ameliyatı oldum ameliyat öncesi eğrilik 62.5 derece idi şimdi sırtımda vidalar var acaba yüzde kaç engelli raporu alabilirm şuanki eğrilik tam bilmiyorum ama yok gibi cevaplarsanız çok sevinirim
okmeydanı eğitim ve araştırma hastanesinden randevu aldım ama hevesim kalmadı amleliyattan sonra yüzde 10 15 rapor veriyolarmş fakat yüzde 40 aşşasıda bi işe yaramıyormuş.

Üst Alt