Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ortotek firmasına protez yaptırdım ama hiç memnun kalmadım!

orhan42

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
öncelikle bu fırsatı bizlere sunduğu için yöneticilere teşekkür ederim geçen yıl devletten protez yaptırdım aktif vakumlu devlet iki adet slikon veriyor haliyle diğeri eskimeden diğeri kullanmak saçmalık olur
bir yılı doldurdum artık iş yapmıyordu slikon diğerini kullanayım dedim 1 ay kulandım bir baktım derimde şişlik var sorun dikişli yer patlakmış üretim hatası tabiki ve slikonu gönderdik geri değişim yapmadan göndermişler ürünün raf ömrü var 6 ay garantili gibi boş laflar ettiler birde
gelen slikon dikiş patlağı hariç başka yerleride ezilmiş olarak ulaştı bana

arkadaşlar diyeceğim medikalcinizi ve ürünün nereden geldiğine markasına bakın derim ve kesinlikle ORTOTEK ve ORTOTEK ORTOPEDİ markalarını görürseniz iki kere düşünün. slikonları da başarısız. 5 yıl hiç değiştirmeden pin sistemli ottobock kullandım inanın devletimiz gerekeni yapıyor

saygılarımda.

Tüketici hakem heyetine yapmış olduğum başvurum tamamlandı misli ile karşılanmasına karar verildi haklı olduğunuza inanıyorsanız hakkınızı arayın ihmal etmeyin sonucu yazma gereği duydum güzel günler dilerim

Üst Alt