Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Osas hipotiroidi için aldığım raporda 6 ay sonraya kontrol yazmışlar!?

1097adem

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Bülent bey selam 01 02 1973 dogumluyum sigortamda fazlasiyla var vergi indirimine başvurdum ama daha sonuç gelmedi
fakat bugün hastaneden heyetin verdiği raporun bi kopyasini aldım osas%35 hipotiroidi %10 engelli durumu % 42 yazıyo ve vergi indiriminden yararlanmaya evet yazıyo
fakat raporun süresi 6 ay yazıyo sebeb olarakta zihinsel ruhsal davranış bozuklukları 6 ay poliklinik takip ve tedaviden sonra değerlendirmesi uygundur yaziyo
uyku apnesi ve guart la ilgisi ne bunun ve ne yapmalıyım lütfen yardım edermisiniz

Şikayetleriniz arasında psikolojik rahatsızlık belirtmiş olabilirsiniz.Bu tür rahatsızlıklarda doktorlar hemen tanı koymazlar.İlaç ve psikolojik tedavinin ardından genellikle 1 senelik bir sürenin sonunda kullanacağınız ilaçlar tam olarak belirlenip raporlanır ve hastalığın tanısıda konur.Bu sebepten dolayı,oranlarda psikolojik rahatsızlığınız belirtilmemiş,6 aylık tedavi sonrası yeniden rapor alacağınızda psikolojiden de oran verilip,ekleme yapılacaktır diye tahmin ediyorum.

1097adem

saöma sapan bir durum olmuş. Keşke pskologla yan yana geldiğinizde "hiç bir sorunum yok" deseydiniz ve rapora psikiyatrik hiç bir değerlendirme yazılmasaydı...

Bu durumda vergi indirimi için maliye'nin değerlendirmesi önemli. Eğer onlar da vergi indirim hakkını 6 ay olarak onaylarsa ve siz ona istinaden emeklilik başvurusu yaparsanız, raporun süresi bitmeden kontrol muayenesi için sgk'dan sevk almanız gerekecektir.

Psikoloji doktoru zaten bi sorunun yok dedim Bülent bey ben biraz arasdirdimda osas la ilgili gibi Bülent bey % 42 den aşağıya düşme gibi bi sorunla karşılasirmiyim acaba ankara bi sorun cikarirmi 6 ay sonraki psikolijiden çıkan kararın ne etkisi olur hasta değilsin deseler oran düşmez demi bana verilen % 42 aynen kalırım

Selam Bulent bey ben adem yuzde 42 ile vergi indiriminden emekli oldum sizin ve sitenin cok yardimi olmusdu1 hafta once belediyeden serbes binis karti almak istedim basima gelmeyen kalmadi ve pes etdim belediye beni sosyal bilmem ne kurumuna yolladi onlara emekliyim ve engelliyim dedim rapor istediler raporum 6 aylikmis ama hastaliklar surekli agir derecede uyku apnesi 35 almisdim guart 10 almisdim yuzde 42 ile vergi indiriminden emekli olmusdum benden yeni rapor istediler bende hastaneye muracat etdim bu sefer uyku apnersi raporum 1 seneyi bi kac gunle gecmis bununda yenisini istediler gogus hastanesine gitdim onlar 2017 12 ayina gun veriyolar tekrar devlet hastanesine geldim heyet icin doktorlari dolasiyom gogus doktoru apne 77.1 maiknede apne 8.9 dusuyomus ve tedaviye cebap verdigim icin %5 veririm senin biseyin yok diyo noroloji dokduru oyle seymi olur senin apne 77.1 diyo eski verdiklerini gosteriyom git sikayet et diyo 5 uykudan 10 da guart dan yuzde 42 yi alamayacagi dusundum ve girmedim heyete peki emekliligim ne olacak diyom iki memurdan biri tum kazandigin haklar gider diyo oburu yok gitmez diyo bende caresiz heyete girmedim ve pasodan vazgecdim bide merak etdigim bulent bey bizim engelli oldugumuz hic bi yerde yazmiyomu her seferinde ben engelliyim diye kendimizi ispat etmemizmi gerekiyo

Üst Alt