Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

OSAS, huysuz ayak sendromu ve hiper tansiyon için rapor oranı ne olur?

ali sener

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba ben 2016 yılında osas hastası olduğumu uyku testinde öğrendim 3 ay önce cpap cihazı kullanmaya başladım anormal solunum indeksi 28 uykuda minimum oksijen titriyor %88 cihazı ayrıca huysuz ayak sendromu sol bacakta ve dış sıkma hastalığın olduğunu öğrendim. Şimdide hipertansiyon dan ilaç kullanıyorum engelli orani ne olur sizce Teşekkürler.

Hastaneye başvurun uyku testinizin 2 sonucunu ve hipertansiyon raporunuzu ve kullandığınız ilaçların raporunu yanınızda bulundurun.
rapor sonucunuz agır yazıyorsa uyku apnesinden %35 hipertansiyon % %10
ayrıca astım sft testi vs varsa %5 eklenir.yani anlayacağınız..
başka hastalığınız yoksa % 35=%10=41.5 alırsınız.

istanbul40

ağır yazmıyor olum tehlikesi olduğu için otomatik cpap cihazı kullanması gereklidir yazıyor ayrıca uyku testi sırasında uykuda sol bacakta huysuz ayak sendromu çıkmıştı birde ikinci yatısimda ve su anda maske kullanırken yaşıyorum buriksizm (dış sıkma ) bunlar içinde ayrıca oran veriliyordu acaba

Merhaba biz ne desek olmaz rapor alacağınız gögüs doktoruna durumu anlatacaksınız.. otomatik cpap yazdıysa %35 ten aşağıya almassınız...ayak sendromunu dr değerlendirir...hipertansiyondanda raporlu iseniz %10 alırsınız...

Huzursuz bacak sendromundan da %10 veriyorlar diye biliyorum.

Bilgileriniz için teşekkür ederim bir sorum daha olucak ben testlerini cerrahpasa da yaptırdım heyete girmek içinde sisli etfali düşünüyorum aynı testleri işyerleri yoksa cerrahpasa dan aldığım raporlar geçerli olurmu üniversite hastanelerinin kabul olmuyo diyorlar bi bilginiz varmı

Ali bey testleri yaptırdığınız yerde aslı gibidir yaptırın hatta 2 tane yaptırın birini vergi dairesine verirsiniz.

Bugün heyete girdim osas ve hipertansiyon dan vergi dairesi yazı yazdı raporu elden vermiyorlar bilgisi olan varmi acaba

@ali sener

vergi dairesi sevkli gittiyseniz raporu size vermezler. resmi yazı ile vergi dairesine gönderirler. raporu vergi dairesinden alacaksınız.

Muhtemelen osas ta ahi oranınız 30 ve üstüyse %35 +hipertansiyondan %10 alırsanız %42 ile raporunuz çıkmıştır.

Yüksek tansiyon 10 verdiler osas için heyette değerlendirme yapacaklarını söyledi memur perşembe günü heyete gireceğim nöroloji doktoru osas a bakiyor mus huysuz ayak sendromu ve bruksizm için bi şey demedi heyette ne olabilir arkadaşlar

uyku apnesinde gögüs hastalıkları puan verir.gögüs hastalıklarına muayene olduğunuzda uyku apnesi olduğunuzu raporunuzu göstereceksiniz.bu iş nöroloji doktorunun işi değil ....her hastanenin ayrı bir uyğulaması var...

Arkadaşlar bugün osas ve hipertansiyon dan 40 aldım rapor ankaraya gidiyormuş görevli söyledi raporun bir aslını vermiyorlar mis bize inşallah ankara onaylar burdan cevap verenlere çok teşekkür ederim bu site sayesinde bu raporu aldım ......

Merhaba ben otomatik cpap cihazı kullanıyorum ayrınyetten hipertansiyon um var kahithane devlet hastanesi den bugün 40 rapor aldım evraklari ankaraya gönderilmiş ilk muayeneleri yapan dahiliye galiba heyet başkanıdır beni nöroloji doktoruna gönderdi bana oranı nöroloji verdi bazı yerlerde göğüs veriyor

Merhaba benim sorum şu uyku apnesi ve yüksek tansiyona ankara %42 oran varmış surelimi olur yoksa surelimi

Merhaba uyku apnesi ve hipertansiyon dan %42 vermiş ankara is yeri yazısını bekliyorum acaba bu rapor sürekli mi olur yoksa süreli mi ?

Üst Alt