Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Osas için hangi oranda rapor verilir?

Kuafor34

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Herkese iyi günler benim 1 yıldır agır uyku alpnesi hastalıgı yani osas tanısı ile cpap cihazı kullanıyorum ahi 58.3 odi 53.8 g 47.3.ve öbür rahatsızlıklarımın kodunu yazıyorum.M 87.0 aseptik nekrozu.E 78.2 hiperlipidemi karma.110 esansiyel(primler)hipertansiyon.H 83.3 içkulakta gürültünün etkileri.ve ben heyete girersem raporumun derecesi kaç olur?

Ama benimkinde agır yazmıyor sadece hastanın hayati tehlikesi yüzünden 10 ps hava ile c pap cihazı kullanması uygundur yazıyo.ahi 58.3 yazıyo

Bu konuda bilgisi olan arkadaşlardan da yardım istiyorum birkaç kişiye sordum uyku alpnesi yüzünden zor oran alırsın diyorlar.en azından hangi hastane veriyor oran yazarsanız sevinirim.

ağır osas ağır uyku apnesi yazması lazım ve devlet hastanesi belirliyor oranı en yükseği / 35

Yardımcı oldugun için çok teşekkür ederim ama ben Süreyyapasadan aldım resmi geçerliliği yok ve devlet hastanelerinde yokmuş araştırma hastanesininki kabul görüyormuş.bir kaç kişiden böyle duydum

Ve aynı hastanede yan odada yatan bir hasta vardı onunkide agırdı ve o bana ümraniye araştırma hst den sıfır almış oran vermiyorlar dedi ve benim Dr senin çok yüksek dedi hastalığın nasıl ölmedin falan dedi hep 1 saniyeye dönüyormuş hayata ve 650 sefer duruyo dedi saniyesinde 14 falan dedi

Üst Alt