Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖSS sınavı için aldığım raporla işe girebilir miyim?

su_damlasi

Üye
Konular
32
Reaksiyonlar
0
yavaş yazdığım için öss ye girmek için rapor aldım ama aldığım raporda engelli yüzdesi yazmıyor. engelli olarak işe girmek için yeni rapor almam mı gerek?
(ellerimde titreme, denge bozukluğu ve konuşma bozukluğu var )

aldığınız rapor zandedersem özürlü rapor u değil.işkur üzerinden işe girmek için özürlü rapor u almanız lazım.ayrıca ellerinizdeki titreme yani tremor psikolojik mi yoksa santral sinir sistemi yani nörolojik mi?

nörolojik çünkü doğumdan bu yana hep titriyor ama benm hastalığımın tedavisi yok (((zaman))) diolar ama ne zaman bilmiom

----------

elimdeki raporda ''serebral palsy sekeli. solda daha belirgin her iki elde intansiyonel tremor ve disartrik konuşması var'' yazıo

Evet devlet veya üniversite hastanelerinden iş kur aracılıgı ile alırsanız üçret ödemezsiniz...

ben 2005 yılında işkur aracılığı taksim ilkyardım hastanesinden aldım. 2008 yılında bana diyorlar ki Mehmet bey şu kadar borcunuz var.. kavga ettik onlarlar..

teşekkürler..

Bilginiz için çok tşk ederim yaşım çok küçük hayata daha yeni atıldım böyle haklarımın olduğunu yeni öğrendim

Alaçagınız rapor %40 ve üzeri ise işkura kaydınızı yaptırıp iş imkanlarından faydalana bilirsiniz
özürlü kimlik kartı cıkartıp özürlülere tanınan haklardan faydalana bilirsiniz
1.Şehirler arası otobüslerde %50 indirim.
2.Belediye otobüslerinde bedava ulaşım hakkı
3.TCDD indirimli seyehat hakkı
4.Vergi indirim hakkı alarak erken emeklilik.
5.Müzelere bedava giriş hakkı
aklıma gelenler bu kadar...

Üst Alt