Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖSS sınavına engelli olarak başvuru yaparsak avantajlarım nedir?

yaprak1981

Üye
Konular
11
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar merhabalar öss üniversite sınavına başvuru yaparken;
Engelli olarak mı başvuru yapalım yaparsakta ne gibi artıları olur??
bu konuda bilgisi olan lütfen paylaşşın teşekkürler::)

Sanırım tek avantaj sınav durumunda biraz daha uygun şartlar düzenleniyor hepsi ...
:) sınav durumu derken puanlama felan değil girişi,çıkışı sınava gireceği sınıf tabi engel durumuna göre okuyucu ister felan bunun gibi ...

anlıyorum ama puanlama sisteminde de yansısa güzel olurdu herkes için aslında:::::::):eek:

Yok o kadar rahatlık vermiyorlar vermesinlerde zaten dimi ama her engelli engellerini önce kendisi aşmalı çalışma gücüne ve kabiliyetine göre eğer okuyorsa ki okumuştur öss düşündüğüne göre eee oraya kadar gelen bir zahmette ondan sonrasınıda çok çalışarak hatta dereceler yaparak aşmalı diye düşünüyorum.Rahatlığa engelli olaraka değil sanırım toplum olarak alıştırıldık...

Bekir; yeni mi bu haber ?

Yeni mi eskimi bilmiyorum ama gecen senede yararlananlar oldu

Anladım paylaşım için teşekkürler...

Var zaten bole bı durum yararlanmak ıcın 10 puan-20 puan daha ust bolumlerı yazıyosun tercıhlerde

abla sen milleti takma ben birinci agızdan diyorum ''bölümüme 10 puan düşük puanla girdim'' ha bende 10 puan oynadı ancak kimisinde 30 oynuyor kimisinde hiç oynamıyor.
bu arada 2007 kontenjanlarına kadar ulaşmıştım önceside olabilir yeni haber değil aslında ama ben dördüncü girişimde duydum.

bende 23 eylüldeki kpss sınavına gireceğim. acaba yüksek puan alabilirsem yerleşme umudum olabilir mi? varmı böyle örnekler? kpss ye engelli statüsünde giripte memur olan varmı acaba?

Üst Alt