Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖSS sınavına gireceğim için rapor aldım. Ama raporda özür oranı yok..?

vatansever63

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar ben 2009 öss sınavına gireceğimden devlet hastanesine başvuru yaptım ve dilekçem de durum bildirir raporu alacağımı bildirdim. ama sonuçu aldım ama rapor oranımı göremedim. sadece görüş belirtilmiş.. polio seki diye yazmış ve çift cubuk değneği felan yazmış şimdi nasıl olacak şimdi ben boşa mı aldım raporu bi de üstüne 111 tl de para ödedik...

Hastaneye gidip, oran yazmalarını istemelisin.,
Kurul karıştırmış... Çalışma yaşamı için verilen raporlarda oran yazılmıyor artık, ama ÖSS için oran şart...

oturan boğa abim mesajıma vermiş olduğunuz cevap için size tşk ederim.. abim şimdi.. ben 2006 yılında vergi indirimiiçin rapor almıştım ve o raporda engel oranım %50 idi acaba o raporu göndersem ösym kabul eder mi

Arkadaşım ben 2002 Yılında almış olduğum raporumu 2004 Yılında Osym ye gönderdim kabul ettiler. Fakat şu an durum nedir bilmiyorum? Kabul ederler diye düşünüyorum.

Üst Alt