Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Osteokondritis Dissekans olan kim var?

bushid0

Yeni Üye
Konular
20
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaslar.
Baslikta belirttitigim gibi Osteokondritis dissekans adinda bir eklem rahatsizligim var. Sag ayak bilegimde. Deyneklerle yuruyorum.
-Bu rahatsizliktan olan var mi varsa tedavi sureci nasil isledi?
-Hemofili A hastasiyim riskli dediler ameliyat icin fakat 40-45 gundur agrim devam ettigi icin ameliyat olabilir dediler.(kesin sonuc bu hafta icinde belli olacak)
-Ameliyat olduktan sonra ne kadar sure basamadiniz?
-Herhangi bir oneriniz var mi?

Bende hemofili a hastasıyım ama ameliyat olmadım hiç bende öyle daha kötü olur diye acıkcası göze almadım ameliyat olma işini benimde dirseklerde var sıkıntım,

Doktorlarla gorustun mu ne dediler? Ameliyattan sonra iyilesememe gibi bir skntisi mi var?
Kolunu kullandiginda agrin olmuyomu? Acikcasi ben biaz yuruyeyim sanki burkmusum bilegimi agri basliyo topalliyorum.

O bendede oluyor bilek ağrısı onun için profilaksi faktör kullanıyorum , ameliyat olayını doktorla konuşmadım ama olan bşr arkadaşla hastanede denk gelmiştim memnun kalmamıştı çünki süreç uzun ve sancılı geçmiş ameliyatla bitmiyorki sonrası fizik tedavi filan yani ben pek gözüm kesmedi bu durumu onun için böyle idare ediyorım

KuZGuN

Haklisin tabiki uzun bi surec ve fizik tedavisi olacak fakat iyilesmek icin yapmak gerekmiyor mu? Bende yolunu bulmak isterdim ama hic yurume imkanim olmuyor cunku ilac fayda etmiyor artik , hani nasil ayagin siser agrili gecer oyle oluyorum basinca, insallah sende iyilesirsin.

Amin inşallah tıp ilerlerde bizden sonraki nesil için daha iyi olur, sen ameliyat işini iyice araştır öyle karar ver senin için doğru olan neyse onu uygula inşallah senin için hayırlısı neyse o olsun,

Üst Alt