Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Osteokondroma hastası olan kim var?

xkatip74

Üye
Konular
10
Reaksiyonlar
7
2002 den beri osteokontdroma(iyi huylu kemik tümörü)hastasıyım, benle aynı kaderi paylaşan arkadaşlar var ise tanışmak , dertleşmek isterim. Saygılarımla.sağlıklı günler dilerim.

Arkadaşlar bu hastalık yüzünden 6 kez şimdiye kadar ameliyat oldum aramızda başkaları var ise görüşmek istiyorum, saygılarımla. Murat Kavuklu, BARTIN

Osteokondrom

Merhaba arkadaşlar. 13 yaşında olan oğlum osteokondrom hatasıdır. Birçok defa ameliyat oldu. 1 ağustos da tekrar ameliyat olacak. Bizim gibi Bu hastalık ile ilgilenen var ise yardımlaşmak babında görüşebilir miyiz? 0 506 577 94 61

1 ağustostaki ameliyat karın iç kısmında, kaburgalara yapışık bir kemik kitlesi alınacak. Ameliyat şekli veya ameliyat riski hakkında fikirlerinizi alabilir miyim?

Tanıştığımıza memnun oldum her zaman dertleşmek için arayabilirsiniz Bartın Merkezde adliyede zabıt katibiyim, saygılar, hayırlı bayramlar dilerim. Tel:05056845440

Üst Alt