Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Osteoporoz kemik erimesi hastası yüzde kaç oranında rapor alır?

mb21

Yasaklı Üye
Konular
79
Reaksiyonlar
0
kemik erimesi hastası yüzde kaç oranında rapor alır?

Hareket kısıtlığı var mı hareket kısıtlığına göre rapor yüzde 40 alan hasta cok

dizini kıramıyor

Sakatlık oranı cetveline göre kemik erimesi için alınabilecek oran: Diffüz primer osteoporoz:% 50 (radyolojik dekalsifikasyonlabirlikte spontan kırıklar, şekil bozuklukları yapan)

ya bende ne salakmışım saglık kuruluna girince fizik tedavi bolumune girince hareket kısıtlılıgımı solemedim bende protez vardı eklem rahatsıklıkları

şimdi iyice araştırıyorum

kemik erimesi orta derecede kırık riski olan kişinin sakatlık oranı ne olur

arkadaşımın işyerinden kaynaklanan kurşun oranının yüksekligi olması nedeniyle orta derecede kırık riski var sakatlık oranı ne olur arkadaşım kemik erimesi nedeniyle tedavi görmektedir

kırıklık yada şekil bozukluğu varsa % 50 alabilir.

Diffüz primer osteoporoz:% 50 (radyolojik dekalsifikasyonlabirlikte spontan kırıklar, şekil bozuklukları yapan)

Hafif travma sonrası kolay kırılma ve kamburluk sebebiyle difüz primer osteoporoz %50 rapor almıştım t ve z skorum -3 idi. Bir kaç ay sonra süresi bitecek ama tekrar kaburgam çatladı ve ölçümde -2.1'e düşmüş yenilenebilir mi acaba raporum bilgisi olan var mı?

Merhaba, raporunuzu hangi hastaneden aldınız. Mümkünse kemik ölçümleri paylaşabilirsiniz?. Öncelikle geçmiş olsun süreç sonucu da hayırlı olsun.

Arkadaşlar dexa cihazda -2.5 Qct cihazda -3.8 cihazlar arası çok fark varmi

osteoporoz

net %71 engelli raporum var kronik ritim bozukluğu mitral ileri yetmezlik ve kronik astımdan 3 haftadır hastanede yatıyom troid değerim 77.6 iğne oldum sansation 20 mg şuan 19.4 yarın kan vercem 18 düşerse hipofiz tümöründen ameliyat olcam üstüne yetmezmiş gibi değeri -3 olan kemik erimesi çıktı bu değer ne ifade ediyor doktor başlangıcı geçmişin dedi peşine troid tedavisi bi süre yatacam gibi endokrin servisinde

Senin değerler kaçtı birde kırık var mı ? Hangi bölümden aldın ?

Merhaba romatoit artrit hastasıyım. Sjörgen de var. İlaca bağlı kemik erimem mevcut osteporoz raporumda -2.7. Oran kaç verirler tahmini %50 alabilir miyim?

Üst Alt