Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Osteoporoz (kemik erimesi) olan kim var?

Konular
7
Reaksiyonlar
0
Bu rahatsızlık durdurulabilir mi ne yemek ne içmek gerekir neden uzak durmak gerekir paylaşırsak iyi olur bu hastalıkla nasıl tanıştınız hastalığınız ne durumda yazarsanız sevinirim hastalık öykülerimizi paylaşalım arkadaslar

Kardeş ben M87 osteonekroz var sağ ayak bileğinde çok pis bir sancısı ağrısı var ameliyat için gitmedim hastane kalmadı sadece dokdorlar dediği şey şu ameliyat yaparsak diyor sakat kalırsın diyor ameliyatımı yapmıyorlar özel hastaneye bile gittim

Geçmiş olsun furkan kardeşim ameliyat riskliyse olma derim ben olmayacagim başka rahatsizliklarimda var

Osteonekroz ne oluyor anlatırsan dinlerim sende başka rahatsizliklar var mi

Kardeşim ağrıların ve tüm rahatsızlığın için onerim doğal bir yiyecek ari sütü polen tüket bir çok rahatsızlığına iyi gelecektir 2012 den bu yana düzenli kullanıyorum bir çok faydasını gördüm merak edersen detaylı kullanımını anlatırım birde rahatsızlığın için alkol sigara tüketme benim osteoporozun baş düşmanı onlar ben sağlığıma dikkat ettiğim için ömrum boyunca hiç kullanmadim iyikide kullanmamışım

M87 osteonekroz benim şuradan kaynaklanan hastalık benim sağ ayak ve bacak soldan çok farklı yani birbirine benzemiyor sağ ayak doğuştan olan çocuk felci teşhisi ise polio sekeli sağ ayak soldan 7 cm ince ve ayak 4 santim kısa ekstremite ince olduğu için 28 sene sonra M87 osteonekroz oluştu yani sağ ayakta 2 adet hastalık var

Yildiraypasha525

Calışıyorum kardeş ama 8 saat çalışıyom dr fazla ayakta kalma dedi bu rahatsızlığın oranı nedir acaba

Bilmiyorum kardeşim oranı ne verirler ben sende engelli raporu var sanmistim yok muydu

Var rapor ama osteonekrozumu sonradan ögrendim

Başka rahatsızlıktan var

Üst Alt