Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖSYM EKPSS Sorularını Neden Açıklamıyor?

YiRiZMa

Üye
Konular
24
Reaksiyonlar
0
Neredeyse 1 hafta olacak ama ösym hala soruları açıklamadı. Bunun sebebi ne olabilir insan şüpheye düşüyor.

Çok farklı kitapçık ve cevap anahtarı olduğu için sanırım.

arada o kadar fark yok. 3-4 farklı sınav grubu vardı bunları açıklamak zor olmasa gerek.

Ösym sitesinden sınav tarihleri ile sınav sonuçlarını açıkladıkları tarihlere baktığımızda 9 ile 11 gün arasında açıkladıklarını görebiliriz.
Bizim sınavda henüz 5 gün geçmiş. Benim tahminime göre haftaya çarşamba ile cuma arasında bir gün açıklanma ihtimali çok yüksek.

Kardeşim YGS ye girdiği günün akşamı 160 sorunun %20 sini açıklamışlardı

YiRiZMa;

Arkadas sınav 2 gunde acıklansa yemin ediyorum bu seferde dersinizki hile var torpil oynuyor bukadar cabuk acıklanması imkansız vs sabret az 10 gün içinde acıklanıcak büyük ihtimal.

Yirizma 27 farklı kitapcık türü var ve o kitapcık türünü biz kendimiz yazdık barkod olayı yok burada adamlar tek tek sisteme işliyorlar bukadar cabuk acıklanması zaten imkansız sabırlı olalm.

ya biraz sabırlı olun arkadaşlar.. önceden 1 ayda açıklanırdı sınavlar şimdi 8-10 günde açıklıyorlar ve buna bile isyan ediyorsunuz.. eğerki çok dert ediyorsanız arayın ösym'yi sorun.. özellikle başlığı açan arkadaşa soruyorum ösym'yi hiç aradınmı?? çabuk açıklanmasını istiyorsa arayacaksın baskı yapacaksın. herkes yapacak bunu.. öyle buraya boş boş yazmayla olmuyor...

Bu arada cumartesi saat 15:00 da acıklanıcak diye bir söylenti dolanıyor nette ama nekadar doğru bilinmez..

Ösym son dönemde yaptığı sınavlarda soruların %20 ve cevap kağıtlarını on gün civarında açıklamış..

Üst Alt