Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖSYM sayfasına giriş yapıyorum, "Tercih yapma hakkınız bulunmamaktadır" yazıyor..?

^^^KoZa^^^

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
ÖSYM sayfasına giriş yapıyorum, "Tercih yapma hakkınız bulunmamaktadır" yazıyor..?

Arkadaşlar her ne hikmetse , ben giriş yapmama rağmen sayfa açılmıyor. Sayfada şöyle bir ibare var.

Genel Açıklamalar:
Tercih yapma hakkınız bulunmamaktadır!

Merakım sizde de böyle bır durum varmı ? Bunun sebebı nedır ? Bu şekılde olmasının sebebi , raporun yenılenmesınden ötürümüdür. Bilgisi olan varsa , bilgilendirirse sevinirim.

Son olarak: 3 TL karşılığın da Tercihleri nereye yaptırıyoruz.

Zaman azaldı. Ama biz hala Tercih Yapamadık....

ilk atamada atandıysan tercih hakkın yok

İlk Atamada Yerleştirilemedim Arkadaşim. ikinci atamaya kaldım. onuda yapamıyoruz ne hıkmet ise.

1 önce ilk atama sonuçlarına bak her hangi bir kuruma yerleşip yerleşmediğine bak
2 eğer yerleşdiysen tercih hakkın yok
3 eğer yerleşemediniz yazıyorsa tlf ile ösym yi ara hemen

hldr: Arkadaşım yerleştirilse idim ne konu açardım. nede burada meram anlatma gereksınımı duyardım.

Tele gelınce: 7 / 24 meşgul. Engelliler ıcın meşguller sanırım !

kardeş ne bileyim ilk yerleştirmede yerleşenlere tercih hakkı yok diye yazıyor ondan dedim yoksa neden diyeyim

tele gelince durmadan ara
yoksa sonra geç kalma kardeş
zaten zaman kısıtlı

arkadaşlar geçen sene kura seçimine girmiştim çıkmamıştı şimdi tekrar napmam gerekiyor?

Benım merakım dığer arkadaşlarda da aynı sorun varmı. Sanırım genel bır sorun bu durum. Genel bir durum değilse , Şanssızlık dicem. Bu kadar uğraş , didin , sabret , karşılığı Fos çıksın.

Hasminallah diyorum.

bizlerde böyle sorun yok çok şükür

bence sen bir an önce ÖSYM bürosuna git ilk atamada atanmadıysan şayet öyle bir şey olması mümkün değil.Çünkü sadece ilk atamada atananlara çıkıyor öyle bir yazı.ATANIP GİTMEDİYSEN,ATAMAN İPTAL EDİLDİYSEDE ÇIKAR ÖYLE YAZI ilk atamada şuraya atandınız yazı çıkmışsa o iş bitiyor.

atama yapılmadı. geçen sene hiç bir yere yerleştırılemedınız yazıyor ıdı

Arkadaşlar sizler tercihi: ÖMSS-2013/1 Tercih İşlemlerin denmı yaptınız. farklı bır yerdenmı. bendemı sıkıntı var acaba...

arkadaşlar cvb verebılıcek bırı yokmu ?

cevap verilecek bişey yokki bi hata var kimsenin çözemediği yerleştirilmediyseniz atama hakkınız olmalı ama bi sorun var sizin için hayati öneme sahip bununda net cevbı malesefki ösym yi arayıp öğrenebilirsiniz oda düzgün cevap veren birine denk gelirseniz...

KOZA ilk atmada herhangi bir yere ATANAMADINIZ demiş şimdide tercih hakkınız yok diyorsa kimse açıklayamaz bu durumu yanlışlık var ÖSYM bürosuna gitcen hani desen ki atandım gitmedim,belgemi vermedim,belge eksikliğinden atamam olmadı istifa ettim falan desen normal ama senin ki anormal olmaması gerek.

osym sıfrenle gır tercıhlerını yap onayla yolla cıktı al anlmadıysan 5434173598 ara beı anltayım ali benn

Üst Alt