Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖSYM sitesinde raporum görünmüyor! Neden olabilir?

sblgms1453

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
engel raporu ÖSYM ais te herhangi bir engel raporu yoktur diye görünen var mı ? ne yapmalıyız?

bendede aynısı ne yapmak lazım

Yok arkadaslar sorun olmuyormus.bizzat ösym koordinatörlüğüne gttm sordum.tercih yapınca falan sorun olur mu diye.sorun olmuyormuş

iyi akşamlar; ösym ye yüzde 53 engelli raporumu kurallara uygun olarak gönderdim safahatını nasıl takip edeceğim, önümüzdeki dönem gireceğim sınav/sınavlarda raporum olduğunu nasıl göreceğim, raporumun varlığı ilk 190 bine girmemde bana faydası olur mu.. şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim..

benim de aynı şekilde, bizzat ösym'ye gidip sordum sınava yakın bir zamanda gelin dediler...

postayla mı gönderdiniz sizde, ben 10 gün önce rapor aldım onaylı suretini postayla gönderdim..

Arkadaslar benim yüzde 40 raporum vardı ve sınava girdim barajı geçtim. Fakat iki yıllık raporum bitti tekrar başvurdum ve yüzde 20 aldım sizce tercih yapma şansım var mı yada tekrar yüzde 40 alabilirme şansım var mı

Üst Alt