Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖSYM sitesinde yer alan ''Sağlık Durumu/Engel Bilgilerim'' kısmında bişey yazmıyor?

fener7

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Herkese merhaba bu sene ilk defa EKPSS sınavına giricem başvurumu yaptım başvuru ekranında herşey eksiksiz gözüküyo ama aklıma takılan bi durum var ösym aday işlemleri sitesinde ana sayfada yer alan ''Sağlık Durumu / Engel Bilgilerim'' kısmında her hangi birşey yazmıyo o kısıma girdiğimde bunun EKPSS İle ilgili olmadığı yazıyo ama yinede burda deneyimli arkadaşlardan teyit etmek istedim ekleyeceğim resimde ki gibi olan var mı acaba?

Evet o kısım EKPSS ile ilgili değil. Daha önce başka bir sınav için engelli raporu sunmadığysanız boş olması doğal.

Herhangi bir sınava başvuru yapmadan gidin öyle işleniyor sisteme engeliniz.Yks'ye gireceğim inşallah engel durumu işletmeye gittiğimde başvuru yaptığım için düzeltilemeyeceğini söylediler.Eğer başvuru yaptıysanız evrak(engelli raporunuz ve dilekçeyi) kargoya vermeniz gerekiyormuş.Sınava giren arkadaşlara başarılar dilerim şimdiden :)

mert531
Evet o bölge genelde boş oluyor. Sunmadıydanız olacaktı. Senin durum ne oldu belgeleri istediler mi?
yasin258
Üniversiteye yerleştikten sonra raporunu öğrenci işlerine onaylatıyorsun diye biliyorum. Bazı derslerden muaf oluyorsun.

Cevaplar için herkese teşekkür ederim

lacivert21
Valla kardeşim üniversite ortamından ziyade biz kendimizi geliştirmeye bakalım zira benim istediğim bölüm tamamen performans odaklı :)

yasin258

Aynen evet. Bilgi ne kadar iyi olsa da kişi kendini geliştirmezse o bilgi boşuna öğrenilmiş olur.

Üst Alt