Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖSYM sözel 2 bölümlerinin puanlarında düşme olur mu?

yarasa1988

Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Meraba uzun bi aradan sonra bu sene öss ye katılmak istedim ve öylesinede katıldım beklentim olmamasına rağmen fakat sürpriz bi şekilde güzel bi puan aldım toplam söz 2 puanım 310 ben sosyabilgiler öğretmenliğini istiyordum deu sos.bil. öğretmenliği 313 puan balıkesir sosyal.bilg. öğret. 2, öğretim 311 puan az bi düşmeyle bende yırtmış olacağım :) sizce bu puanlarda düşme olur mu?

slm

bu yılki istatisiklere göre 1-2 puan düşmesini bekliyrum zira bu yıl özellikle 300 ve üzerindeki puanlarda düşüş olacak nedeni ise SÖZ 2 den geçen yıl 310 puan alan birisi sıralamada 50 bininci ise bu yıl aynı puanla 48 bininci oluyor. ayrıca burdaki avantajın yanında bu yıl söz2 de 15 bin kontenjan artışı var şansın %95 diyebilirim tebrikler sonucu yazmayı unutma.

Olmaz bence..Eveet bu sısteme gore son sınav ve butun ogrencı arkadaslar soruları basıt beklıyorlardı ama ............... ggorduk puandada olmaz bence ama %60 olabılır umutsuz..

bilgileriniz için teşekkürler arkadaşlar... bide ege bölgesinde hangi üniversiteleri seçeyim ama öğretmenlik olcak:) puanlrı düşmesi beklenen okullar hangileri sizce? biliyorum çok masraflıyım ama hiç beklemediğim bi anda çaldı kapımı bu şans umarım istediğim olur :)

slm

masraflı değilsin keşke yardımımız dokunsa egedeki üviversitelerin hepside iyi puanını göz önünde tutarak aşağıdaki leri araştır
1 okul kalitesi
2 memleketine yakınlığı
3 hayat şartları ucuzluk pahalılık vs
4 barınma ve ya yurt sorunları
5 puanında aşağı yerleri yazmaktan çekinme

Üst Alt