Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Torpil olmasına gerek yok çünkü sana yazabileceğin türde kadro açmıyor diyanet örneği gibi başvuru olmayacak kadro açıyor ben kadro açtım ama kimse başvurmadı diyor mezun mu varda imamlık için başvuracak başvuru yaparken herkes den diploma fotokopisi aldılar kimin nereden mezun olduğunu bilmiyor mu dpb bir oyundur gidiyor ama merak etme torpil yok ama kendi adamlarına göre kadro açma var yani imam hatip den mezun değilsen iş yok....
Torpil benim şu adamımı yerleştirin diye olmaz..
Torpil kurumların açmış olduğu nitelik kodlarindan olur
ör. Imamlık kodu,müezzinlik kodu
düz memurlukta okul kodu düz lise kodu yerine sigortalıcık bölümü,fotoğrafçılık bölümü v.s.
Verilirse torpil olabilir
ÖSYM torpil yapmaz kanatindeyim ama istendiği takdirde bal gibi yapılır.İmam kadrosuna imam hatipli BELGESİ OLMADAN tercih yada diğer belge isteyen yerleri ÖSYM atar kurum duruma bakar.
2.YOL İSE atıyorum a iline son 75 puanlı biri yazdı ÖSYM torpilli vatandaşı son anda 76 puanla a ilini tercih etmiş gibi gösterebilir vatandaş atanır sonra a ilinden b iline geçiş yapar olmaz olmaz yok ama olacağını sanmıyorum