Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ösym'de engel grubunu değiştirme işlemi nasıldır?

Gkhnnll

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Ösymdeki engel grubum zihinsel yazıyordu yeni rapor aldım raporda ruhsal duygusal yazıyo nasıl değiştirebilirim ösymden ne yapmamgrekiyo zihinseldi ruhsal duygusala değiştirmek

Gkhnnll

Sanırım ÖSYM ye dilekçe ile başvurmanız gerekiyor. Bu aldığınız rapor E-RAPOR yani E-DEVLET te görüntüleniyormu?

ayDÜNYAvazo
Bilmiyom ama görününce nasıl olacak sonra bilgimde yok ne yapacam hyete girmiştim 1 hafta oluyo ruhsal duygusal olacak büyuk ihtimalle

Gkhnnll

Ben ozaman ÖSYM ye dilekçe ile başvurmuştum öyle düzeltmişlerdi hatayı.

Ösymye gitmeden aile sosyal bakanlığna gidince oluyormu dilekçe nasıl olucak pek bilgim yok

Gkhnnll

ÖSYM nin sitesinde ADAY İŞLEMLERİ SİSTEMİ var oraya giriyorsun ve E-DEVLET şifresi ile girebilirsin buraya.

Evrak Referans Numarası ÖSYM ile ilgili işlemlerde kullanılacaktır. ÖSYM'ye göndereceğiniz dilekçelerde mutlaka Evrak Referans Numarası'nı yazınız

BURADAN "EVRAK REFERANS NUMARASI" ALIP DİLEKÇEYİ BU ŞEKİLDE POSTA İLE GÖNDERMENİZ GEREKECEKTİR.

Basit ve anlaşılır bir dilekçe yazmanız gerekir.

444 6796 ÖSYM nin müşteri Hizmetleri buradan bu konu hakkında bilgi alabilirsiniz 👍

Evrak referansı biliyorumda ösym adres olarak ne yazılcak dilekçe nasıl bi örneği olsa ösymyede telefonda ulaşamıyorum

Gerek yok aile sosyale gidersin taahhüt yaparsin sonra ösymy gidersin düzeltirler

Üst Alt