Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖSYM'de engel oranı belli değil?

Cuneythan

Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
Ben siteye giriş yaptım fakat gözüme şu çarptı, oran belirtmemişler? Sizdede aynımı?

[FONT=arial]Engelli Grubu (Sürekli)[/FONT]
[FONT=arial]Görme(%) --[/FONT]

bende oranlar yazıyor, sizde yazmıyorsa bi ösym başvuru merkeziyle görüşün

2012 de sınava girenlerde yazmaz. sorun da değil tabiki engel değerin eğitim durumu değişmediyse

ben ösym yi aradım dün bir sorun olmayacağını söyledi

Engel derecem benimde yazmıyordu , dikkat ettiğim konu vermiş olduğum rapor süreli idi, sistemde rapor sürekli olarak görünüyor.Bende yeni raporumu nasipse yarın kargo veya iadeli tahhaütlü posta ile ösym ye göndericem.

suskun62;
Bugün gittim ösym merkezine, dedimki ben 2012'de başvurum mevcuttu ve internet üzerindende başvurumu yaptım. Fakat rapor oranım belirtilmemiş dedim. Görevlide baştan rapor alıp 17 mart'a kadar ösym merkezine postalıcaksın dedi. Bende raporum sürekli birdaha rapor almakla uzun sürer dedim. Adamda öyle bir kıl biriymiş ki sizler ne laf anlamaz insanlarsınız diye azarladı. Derin bir nefes çektim o anda, dalasım geldi valla. Sonra dedim peki rapor ya bu tarihi geçerse dedim ne yapcam. Beni ilgilendirmez orası dedi. Çıktım merkezden direk hastaneye gittim. Hastanede taa 26 mayıs'a gün verdi :(

muhendis3232;
Rapor: Sürekli Eğitim: Değişmedi

ya bi b...bilmeyen adamlar yüzünden insan katil olur..2012 de giren herkesin böyle..çünkü siz osym ye kayıtlısınız..2012 giren onlarca kişi var sitede neden yazmıyor ki :D 2014 de gireceklerde burda işitme genel vs..yazıyor oranları yazıyor

Panik yapmayın arkadaşlar.2012 de raporu verdik aslına bakıp fotokopisi alındı sisteme kayıt edildi oranın görünmememesi sorun teşkil etmez.Benimkinde de yazmıyor.

Benimkinde de yoktu kayıtta sıkıntı sorun olmadı.....

Üst Alt