Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖSYM'de Sağlık Durumu nasıl güncellenir?

Uıess

Yeni Üye
Konular
25
Reaksiyonlar
0
Sevgili Forum üyeleri ve arkadaşlar öncelikle iyi forumlar dilerim.

Arkadaşlar, ÖSYM'nin sitesinde sınav başvurusu yapacaktım fakat Geçerliliği devam eden Sağlık Durumu / Engel Bilgisi bulunmamaktadır. şekilde bir ibare bulunmaktadır. Bunu nasıl değiştirebilirim?

Bende bu konuyu soracaktım yardımcı olacak yok mu?

Bunun pek bir işe yaradığını zannetmiyorum(normal kpssde).Ekpss için ise önceden aile ve sosyal politikalar il müdürlüğünden gerekli yazı lazım.

Normal kpssde ayrı kitapçık verilseydi ilk önce ben yararlanırdım:SSoruları okumakta zorlanıyorum.

Ekpssde önceden müracaat edip puntosu büyük kitapçıkla sınava giriyoruz.Diğer sınavlar herkese aynı.

benim sistemde kaydım ve bilgilerim var ama sağlık durumumda rapor bilgilerim yok şimdi ben rapor ile gidersem bir başvuru noktasına orada bilgilerimi kaydolurmu başka işlem gerek var mı?

Engelli raporunuz ile ösym bürosuna gidin. Ösym sınavları sadece ekpss den ibaret değil ki Çalışma ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ilgili olsun.

aile ve sosyal politikalar il müdürlüğünden gerekli yazı olmadan sınav zamanı ekleme yaptıramıyor muyuz?

parsam

Sağol arkadaşım ben de bunu doldurup ösym bürosuna götüreyim en iyisi.

Tam hatırlamıyorum ama o kısım KPSS için engelli olarak bir techizatla yada yardım alarak sınava girmek zorunda kalanlar için yapılması şart eğer sınava girişinizde normal vatandaşlar gibi girip sınav oluyorsanız dikkate almanıza gerek yok. Aynı durum bende de var.

Banada OSYM. universite sinavina basvuru yaptiktan sonra bu msj. İ gondermis.. 2016 OSYS SINAVI İÇİN ENGEL/SAĞLIK DURUMUNUZA İLİŞKİN BELGELERİNİZİ (SAĞLIK RAPORUNUZU-ENGEL BİLGİ FORMU DOLDURULARAK-DİLEKÇE) 312-2988530 NOLU FAKSA 05.02.2016 SAAT 16:00 'A KADAR FAKSLAYINIZ. BİLGİ: 444 67 96

Üst Alt