Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖSYM'den engel bilginizi kontrol edin, Engel bilginiz bulunmamaktadır yazıyor?

casper33

Üye
Konular
36
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar Ösym den aday işlemleri sistemine girin ve sol tarafta bulunan engel bilgilerim kısmına bakın Engel bilginiz bulunmamaktadır yazıyor mu sizdede?

Başvuru kayıt görüntüle kısmında yazıyormuş engel bilgileri zaten sorun olmaz sistemde var hepsi bizzat arayıp ösymye sordum.

bende de orda yazıyor kayıt bilgilerinde ama neden engel bilgilerim kısmı çıkmıyor? sende de öyle mi

Evet öyle hatta biçok kişide öyle geçen bu konu hakkında başlık açıldı ösymye sordum sorun olmaz dedi o yüzden için rahat olsun

bununla ilgili açılan 3. veya 4. konu olmalı sorun yok rahat olun raporlarınız elinizdeyse problem yok

konuyu aradım açılmış mı diye bulamadım :) sorun yoksa tamam

arkadaşlar bügün basvurdum bügün ösym internet sitesine girdim basvurunuz bulunmakdadır diyor ösym den verilen kagıtda görevli onay kodunu girdikten sonra basvrunuz onaylanaçaktır diyor bilgsi olan varmı

yazıyor aynen duruyor bilgiler.. sıkıntı yok bende

Üst Alt