Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖSYM’nin AİS sisteminde rapor bilgileri güncellemesi yapılmış?

benim 2013 yılında alınmış rapor e nabızda yok sadece elimde asılları var
Hastane mecburen heyete gireceksin rapor oranı ayni kalır mı bilemem hastalık oranları değişti dedi😔 herkes heyete giriyor e rapor için dedi başka çare yokmuş eski raporlarında artık önemi olmayacakmış ilerleyen zamanlarda rapor numaraniz görünse de içerik görünmeyecek bir önemi kalmayacak o yüzden dedi başka çare yok yani tek yol bu

@muhendis3232,

şahsen ben uğraşmayacağım kaç tane memur alımı yapıyorlar sanki ben derste çalışamıyorum vaktim yok çok zorunlu olduğunda giderim şuan için birşey yapmayacağım ben.Normal kpss ye girsem atanma şansım daha yüksek benim bölümden alımda yapmıyorlar ki sizler için bol şans diliyorum iyice araştırın hastalık oranlarınıza kaç verirler, heyette geriye yönelik hastalığınızı iyi anlatacak raporlar felan bulmaya çalışın bence ehliyet için rapor aldım sonuçta yeni dedim ben o başka bu başka dediler

@narinçiçek,

ekpss bence girin belli olmuyor bir puanınız olsun kenarda alım olursa çok komik puanlarlar atananlar oldu...ben atandım hatta emeklilik zamanıda geldi bana sadece emeklilikte lazım olacak ama maaşlar 14,5 lira olduğu sürece oda zor malesef..

@muhendis3232,

Emekli olmak da ne kadar anlamlı bu dönemde emin değilim, teşekkürler fikirleriniz için şuan için riske girmek istemiyorum.

yarın heyete başvuracağım. raporu e rapor haline getirmek için. ne gerekli. mesela resim kaç tane istiyor. biyometrik mi olmalı. kimlik fotokopisi istiyor mu. raporun aslını da götüreceğim bide sanırım vezneye para yatırılacak.

@sadece63,
eski raporu yeni rapor yapmazlar ama yanınızda götürmenizde fayda var sıfırdan rapor çıkaracaksınız. gelişmeleri bizle de paylaşın belki uğraşmazlar direk eski rapora bakıp onaylarlar

@muhendis3232,
bende normal başvuru yapıp cimere yazmayı düşünüyordum ki bu cevaba göre hiç gerek yok ya da ben ösym yi seçip başvuru yapayım. ben hastaneye gidip o ulusal ver bankasına işlettirdim raporumu e nabızda görünüyor hatta. ösym demiş ki Sağlık Bakanlığı’nın ilgili sistemlerinde dijital olarak bulunması şartı var e benim raporum esağlık bakanlığının sisteminde gözüküyor. o zaman kalkıp 2019 e rapor öncesi alınan tüm raporlar sahte mi ya saçma sapan şeyler çıkartıyorlar.

@engelsizgs,
Hastane diyor ki o raporlarda detay yazmıyor detay yazmadığı için mecbur değiştireceksiniz yeni rapor alanlar şanslı eskiler içinde düzenleme yapsınlar aile sosyal bakanlığı gelsin kontrol etsinler gerekirse biz neden hastaneye gitmek zorundayiz aile sosyal bakanlığınin da ayrı sağlık kurulu doktorları olsun şehir hastaneleri devletin değil ki hastalığın h sinden anlamayan insanlara neden dert anlatıyoruz tekrar tekrar

@narinçiçek,

2019 önceki sürekli raporları sağlık kurulu incelesin barkodlu yapsın yeniden heyet muayene bi ton tahlil hem devlete doktorlara yük engelliye eziyet sağlık bakanlığının rapor tarama programı varmış o karekod koyamıyor mu acaba ondan mı,yeniden tahlil röntgen tomografi vs mi istiyorlar?

@sadece63,

Tüm işlemler derken tek tek muayene ardından tahlil röntgen vs mi istediler yoksa sadece göründünüz mü?

Üst Alt