Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖSYM'nin yaptığı sınavlara girenlerden EKPSS için diploma istenecek mi?

cumii

Yasaklı Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
Peki daha önce ygs ve kpss sınavlarına girdim normal şartlarda diploma gerekecekmi tekrar kayıt için onlarada ortaöğretim buna da ortaöğretim

İsteyeceklerini düşünüyorum, istenilen belgelerde belirtmişler. Aile ve sosyal politikalar bakanlığından alınacak belgelerde de isteniyor mesela, bunun ÖSYM ile alakası yok örneğin. Sadece ÖSYM'de bitmiyor yani iş.

benim diplomam yargıtayda...yargıtay sınavlarına girmiştim daktilo...hatta bilgisayar sertifikamda...

Ben YGS için üniversite sınavı için diplomamı ÖSYM'ye verdim geçen ay ve YGS sistemine işlendi acaba EKPSS sisteminde çıkar mı tekrardan yollama gerekmez inşallah :(

Merhaba Kelebek lise diplomasının aslımı gerekiyor benim diplomam üniversitede fotokopisi olmuyormu?

arkadaşlar bilen yokmu ??????????

Aynen benimki de Üniversite de nasıl yapacağız fotokopi alabiliriz ama resmi onay gerekir mi

bence.fotokopisi.yeterli.olacaktır.ya...

diploma fotokopisi yeterli ben kaydı yaptırdım..

Aslını görmek istiyorlar. diploma fotokopisini göstermeme rağmen kabul edilmedi

ben diploma fotokopisiyle kayıt oldu il il değişebilir tabi.

Valla usta ben bugun gittim basvuru için aile sosyal politikalar bakanlıgına oradaki memur benden Lise diploma aslını ve rapor aslını istedi kesinlikle kopyası vs kabul etmedi bende ygsye basvurdum ösymde tüm kayıtlarım mevcut ama oradakilerde istiyor genede en azından benden istedindi bilgin olsun.

insiyatifine kalmış...kimi yerde göstermene gerek kalmıyor...kimileride kıllık yapıyor...aslında onlarda haklı çünkü işleri gereği dogruyu yapıyorlar....çünkü önemli ve ciddi bi konu bu...

Üst Alt