Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ÖSYM'nin yaptığı sınavlara girenlerden EKPSS için diploma istenecek mi?
İsteyeceklerini düşünüyorum, istenilen belgelerde belirtmişler. Aile ve sosyal politikalar bakanlığından alınacak belgelerde de isteniyor mesela, bunun ÖSYM ile alakası yok örneğin. Sadece ÖSYM'de bitmiyor yani iş.
Ben YGS için üniversite sınavı için diplomamı ÖSYM'ye verdim geçen ay ve YGS sistemine işlendi acaba EKPSS sisteminde çıkar mı tekrardan yollama gerekmez inşallah
Valla usta ben bugun gittim basvuru için aile sosyal politikalar bakanlıgına oradaki memur benden Lise diploma aslını ve rapor aslını istedi kesinlikle kopyası vs kabul etmedi bende ygsye basvurdum ösymde tüm kayıtlarım mevcut ama oradakilerde istiyor genede en azından benden istedindi bilgin olsun.
insiyatifine kalmış...kimi yerde göstermene gerek kalmıyor...kimileride kıllık yapıyor...aslında onlarda haklı çünkü işleri gereği dogruyu yapıyorlar....çünkü önemli ve ciddi bi konu bu...