Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Oticon ile İdis aynı marka mı?

Eyprdl

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Bugün işitme cihazı aldım alırken oticon diye aldık ama bize verdikleri cihazın üstünde idis yazıyo arayıp sordum idisle oticon aynı sadece üstündeki yazılar farklı idis oticon un türkiyedeki ismi dendi doğru mudur

Merhaba;
İdis firma ismi olmakla birlikte yetkili satıcı ve servisi olarak Oticon'u temsil ediyor. Piyasada Oticon'u ayrıca satış yapanlarda var.

RE saundu da satın aldılar sıkıntı olmadı iyi bir firma

Ben hiç memnun kalmamıştım idis den..Ankara daki 2 bayilerine de gittim.Oticon kaliteli bir cihaz olmasına rağmen bunların deneme yaptırdığı cihazlar bozuktu.Yüksek ihtimal öyleydi ya da ayar yapmasını bilmiyorlardı ki ayardan oldugunu sanmıyorum.

Cihaz ile başımı cevirdiğimde ses de o yöne doğru geliyor ses konuşmacının arkasından geliyor ötüyor vb.idi..Bu durumu ifade edip cihazları ile anlamadığımı söylediğimde duymak ayrı şey anlamak ayrı şey, duymamak görmemekten daha ciddidir vb. felsefe yapmışlardı.Cihazların bozuk olduğunu bilmiyorlardı.

login

yanlısın olmalı

ben mıthatpasa subelerıne gıtmıstım cıhaz almak ıcın tecrubelı bır hanım yaptı ayarını hemde REM cıhazla ıyı oturdu ama kendı sesımı pek begenmedım dıye soyleyınce senın kaybına yetmez bu chılı dıye satmadı bıle kadın olsun molsun bı kendı sesımı az duzelt bunu kullanabılecegım desemde

valla oyle uzulup ayrıldımkı ordan

shukufe
Matematik problemi değil ki yanlışım olsun.Durum tespiti yaptım sadece.Bana cihaz satmaya calıştılar da demiyorum.7-8 yıl oluyor..Şimdi nasıl bilemiyorum.Bunlar da o kadar cihaz denedim 2 şubelerinde 45-50 db memnun edecek cihaz bulamadılar o zaman..

Sana uymayacak cihazı baştan niye denetmişler o da ilginç.:) İlkin odyograma bakmadılar mı?

su phonak naıdadan nevrım dondu hacettepede chılıyı denedıler ama uygulayan pek vakıf degılsede bu chılıyı begenecegım bıde otomatıklı cıhazları sevmedıgımden benım ısıme yarıyacak dıye ılla chılı dıyen benım
bıde sankı cok ılerı ısıtme kaybım oldugundan bana cıhaz satmak ıstemeyen odyometrıst cok
bende gıttım baska yerden aldım chılıyı

Üst Alt