Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Otıcon ıno pro işitme cihazı tek olarak 500 TL'ye satılıktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

delipoyraz75

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
modeli otıcon ıno pro dur kulak arkası modelidir işitme cihazı temiz sağlam ve çalışır vaziyettedir tektir ( çift değildir) ben 500 tl isitorum

ilgilenenler 05356486598 nolu telden ulaşabilirler ürün istanbuldadır elden gelip alınabilir diğer illere havale sonrası kargoylada yollayabilirim saygılarımla...

hmm bu bir eksiklik ben en iyisi ikinci el cihaz alım satım site bir site kurayım nasıl olur?

şöyle diyelim ilk önce konuyla alakalı normal bir cevap yazalım sonra eleştiriye geçelim nasıl olur? ben bende olan cihazı uygun arayan biri varsa diye böyel bir girişimde bulundum satıcı yada bu işle uğraşan biri değilim pişyasada 2000-3000tl ye 2. el cihaz alanlar mevcut ilgilenen olursa alır hemde uygun olur diye böyle yazdım belki işine yarayan çıkar ama sizin konuya kastınız ne onuda şu an çözmüş değilim eyer siz bu işin ticaretini yapacaksanızda ne mutlu burun bir site kurun bende o siteye ilanı koyayım hem daha çabuk ulaşır insanlara neyse konun uzmamasını temenni ediyorum saygılarımla...

cihaz sağlam çalışır durumda istanbul da oturan arkadaşlar gelip deneyip bakıp alabilir temiz cihazdır detaylarını bilmediğim için kendiniz görerek alırsanız daha iyi olur internettende araştırabilirsiniz sıfır benim baktığım kadarıyla 1300-1700 dolar arası 05356486598 nodan ulaşabilirsiniz saygılarımla...

1000tl olarak verdiğim ilan fiyatı düşürdüm 500 tl acil otıcon ıno pro dur telefon numarasından bana ulaşabilirsiniz

işitme cihazı 500tl satılıktır

otıcon ıno pro markadır temiz çalışır durumda ihtiyacı olana 05356486598 nodan arayabilirsiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt