Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Oticon işitme cihazı devamlı arıza yapıyor?

CETİNSS

Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
0
merhaba arkadaşlar
2 sene önce aldıgım işitme cihazı devamlı arıza yapıyor diger kulagımda oticon kullanıyorum 4 senedir tamir görmedi bu cihaz beni deli etti çok çabuk tıkanıyor ses gücü düşüyor sonra ses komle gidiyor acaba neden olabilir bu arıza bıktım işitme cihazını tamire yollamaktan bıktım bakırköydeki idis çok ilgisiz cihazı sattıktan sonra ilgilenmiyorlar insanlarla arıza yapmayan cihazı şişliden almışdım çok ilgilendiler evime yakın diye bakırköy gittim 2 kere kalıp yanlış aldılar cihaz devamlı ötüyordu ve şimdide devamlı arıza veriyor bügün yine tamire gitti cihaz birde günlük bakım yapılmıyor bakıma veriyoruz 10 günde zor geliyor hemen günlük bakım yapan işitme cihazcısı varmı tanıdıgınız yardım benim cihaz tıkanıyor bakım yapıyorlar 10 gün sürüyor o yüzden günlük yapan yere getirmek istiyorum

Oticon için benimki bir kere bakıma gitti. Aldığınız yerle konuşmanızda fayda var. Nereden yaşıyorsunuz bilmiyorum fakat İstanbul, İzmir gibi büyükşehirlerde birden fazla bayilerle konuşma şansınız var. Bu forumda oticon yetkilisi vardı sorarsanız sağlıklı bilgi alabilirsiniz.

hangi cihazdan memnunsan onu kullan marka önemli degil

benim istedigim günlük bakım yapan yer varmı oticon yaptırmıyor ben oticon cihazımı parasıyla günlük bakım yapan yere getirmek istiyorum ses gücü azaldıgı zaman günlük bakım yaptırmak istiyorum

galiba günlük bakım yaptıran yok cevap gelmedigine göre

günlük bakım diye bir sey bana cok sacma geldi... ben cihazlarımı 6 ayda bir bakım yaptırıyorum günlük bakım olayı bence kullanıcıda biter kullanan kişi cihazına cok temiz bakarsa işitme cihazı o kadar uzun ömürlü olur diye düşünüyorum... 14 yılda kullandığım markalar bernafon, unitron, phonak, interton ,siemens içlerinde en kötüsü siemens di en cok memnun kaldığım ise bernafon ve intertondu... oticon kullanmadım ama bernafon ile aynı fabrika ürünü olduğunu biliyorum arcelik ve beko gibi ayrıca phonak- unıtron interton-belton aynı fabrika ürünleriymiş onu bunu bilmem işitme cihazında isviçre malı olanlar dışındakiler almak çok iyi fikir değil paraya kıyın isviçre malı cihaz alın derim

Bende 6 ayda bir bakım yaptırıyorum ama cihazı bakıma götürdügüm zaman 10 gün 15 gün arasında anca geliyor ve bende çok zorlanıyorum oticondan önceki çihazımı aldıgım yer kapandı orada çalışan kişiler çihazın bakımını hemen yapım hemen veriyorlardı bende sıkıntı cekmiyordum

Ben veriyorum ertesi gün alıyorum... Hatta sabah erken verdiğim zaman akşam bile alıyorum 10-15 günde bakımmı olurmuş t.servisi olan bir yere ver cihazını..

Istanbulda 1 gün yada 2 günde bakım yapan servis varmı arkadaşlar

CETİNSS;

Var da size uzak gelebilir Ümraniye'de var. Burhan Araz (0216 3160361) Bunun gibi size yakın yerlerde bulunan işitme cihazı merkezlerinden birinde mutlaka herişi kendisi yapan teknik işten anlayan vardır ama arayıp sormanız lazım en azından telefonla.

teşekkürler Olmadı ümraniyeyede giderim 15 gün beklemektense

ben her gün fırçalıyorum kurutma tabletli kutusuna koyuyorum nemi gitsin diye. nolursa olsun özen göstermek lazım. sizde bunları yapabilirsiniz bence arızalanma riskide azalır

Çetin bey bakırköy incirli caddesinde uzman ses var orayı bulun orada büşra hanım var onunla görüşün istediğiniz zaman bakım-ayar yaptırabilirsiniz hemde aynı gün içerisinde cihazınızı tekrar alırsınız selamımı söylemeniz yeterli olur

Üst Alt