Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Oticon marka işitme cihazının hangi modelini alayım?

jazznt

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Herkese merhaba,
işitme konusunda yardıma ihtiyacım var. Daha önce hiç cihaz kullanmadım. Travma sonucunda sinirlerin ölmesi durumu var sanırım. Bir operasyon geçirdim sağ kulağımdan, kulak zarını kaldırıp kemikçikleri düzelttiler sanırım. Bu operasyondan sonra kulağımda bi açılma oldu sanki daha iyi işitir oldum ilk etapta ama ilk uçak seyahatimden sonra müthiş bir çınlama aldı beni. Yürüyen orkestra gibiyim artık ben de... Bu durumdan rahat değilim o nedenle cihaz kullanmaya karar verdim. İşitme testi sonucunda sağ 35 sol 46 değerlerini verdi odyometristim fakat ne anlama geldiği konusunda emin değilim. Ve şimdilik Oticon marka bir cihaz önerebiliriz dendi.. Oticon Go pro cic ve Get cic p .. Bu iki cihazı tanıyanlar var ise fikirlerini benlen paylaşırsa mutlu olurum...
Herkese sağlıklı günler dilerim...

sen bu 37 46 desibel kayipla isitme cihazini pek kullanmak istemeyebilirsin cunku cokmaz bi kayip
ben cinlama icin isitme cihazi kullaniyorum ama cihazssiz hic ses duymadigima isitme cihaziyle duydugum cevre sesleri cinlamayi bastiriyor nispeten dayanilir oluyor cinlamalar operasyon geciren kulaklarda hemen hemen hepsinde bu cinlama laneti kalabiliyor iste:mad:
isitme cihazi alirken cok pahali olanlari almayin bide denerken dikkatli davranin cunku siz kullanmak istemeyebilirsiniz bu kayipla
uykusuzluktan fazla yorgunluktan kafein tuketiminden kacinin olabildiginizce sakin yasamaya gayret edin cinlamadan uzak kalmak icin ilac milac masal hic bi fayda goremedim simdiye bunlardan

shukufe'nin yazdığı gibi, kullansanız da olur kullanmasanız da.. ama "artık kullanmalıyım" diye diretiyorsanız "olsa da olur olmasa da" cinsinden bir cihaza servet ödemeyin.. oticon şart değil, diğer markaları da deneyin.. en iyi duyduğunuz, en ekonomik hangisi ise ona yönelin..

..

zaman ayırıp yazdığınız için teşekkür ederim.. sanırım sırf kulağımdaki çınlama biraz olsun azalabilsin diye oticonun ucuz modelini deneyeceğim. umarım kendimi daha iyi hissettirecek..
teşekkürler...

Üst Alt