Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Oticon More Rite işitme cihazı önerir misiniz?

goralland

Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
13
isistme testi R46/42 db L40/32 db konusmayi anlama R72 L80 çıktı bu kayiba göre konuşmayı anlama ve duymam daha kötü neden bilmiyorum isistme cihazı için rapor yazdırdım oticon more rtie cihazını almayı düşünüyorum kullanan varmı bu cihazı yada bu duruma göre cihaz onerebilecek olan varmı

1 hafta denemeden hiç bir cihaz alma ...odyolog önemli cihaz markası değil...hepsi satarken bin tane palavra atıyor

@hanifeaydin,

Öyle valla bu yüzden bir türlü karar veremedim herkes birşey diyor sonuçta imkanları zorlayarak bir dünya para vereceğim birde isisme yaramazsa ben boşa vermiş olurum pişmanlık yaşamak istemiyorum deneyimi olan insanların görüşüne bilgisine ihtiyacım var

50 db bile isitme kaybin yokken zor takarsin sen cihazi😀
Kolaydi yapma seslere dayanmak
Ayar kusurlariyla bogusmak
Scihaz takarak sagir elbisesi giymek😀

Saka gibi olsada ben cihazi sevmeyeceginizi tahmin ediyorum
Cunku belirsiz bir kayip ama iste insanlar azcik duyamayinca fena halde sikayetci
Mevlam ben gibi sagirlari acisin

@GRAHAM BELL,
İçimi karartma be GRAHAM BELL kardeşim valla 40-45 db arası çıkıyor ama ben çok zorluk çekiyorum özellikle TV izlerken vs yada çevremde duyabilecegim sesleri duyup anlayamadigimda dahası herkes isitme cihazı kullanmazsan ilerler daha kötü olur diyor mecburiyetten yoksa kimse istemez

Isitme cihaz8nin isitme kaybini durdurma gibi bi marifeti yok
Olsaydi o kadar cihaz kullananin kaybi artmazdi
Cunku faydali oluyorki insanlar avuc avuc para dokuyor bu meretlere

sevgili graham bell bütün başlıklarda sürekli bi olumsuzluk yayıyorsunuz neden

Mesaji neresinden anliyorsaniz oyle hukum veriyorsunuzdur😄

benden başka da söyleyen oldu bunları. koklear kısmında da öyle yazılarınız var sürekli bi felaket tellallığı ilginç bir yaşam tarzı

Nick degistirerek oylede yapmis o.abilirsiniz😀cunku sitede yazan kac kisi

Üst Alt