Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Oticon Opn 3 kullananlar ve sorunları..?

angarali061

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Oticon Opn 3 modelini iki taraflı kullanıyorum. İlk olarak 7 ay önce sol kulakta kullanmaya başladım. Doktor önerisi ile birlikte 1,5 aydır da sağ kulağımda cihaz kullanıyorum.

Her iki cihazda da açık uçlu kubbe kullanıyorum. Sol cihazı kullanmaya başladığımda elimi saçıma filan götürdüğümde cihaz ötme yapıyordu. Müzik dinlerken bozuk değil de hoparlör titreyerek ses veriyordu ( arı vızıltısı gibi ). Sağ cihaz ise tam tersi birşey dinlerken soldaki gibi sorun çıkarmıyordu. Sağ cihazın sola göre ötme sorunu nerdeyse yok diyebilirim. Sol cihazı garantiye gönderdim, hoparlörünü değiştirdiler ( 20 gün sürdü ). Hala bahsettiğim sorunlar var. Ötme için ucundaki kubbenin kulağıma tam oturmadığını düşünüyorum. Hoparlörün titreşimli gibi ( o sesi benzetmesini yapabileceğim bir kelime aklıma gelmiyor, nasıl tarif edebilirim bilemediğim için titreşimli gibi dedim :) ) ses vermesine de cihazın ayarıyla ilgili olduğunu düşünüyorum.

Ve son iki gündür sağ cihazda da sorun çıkmaya başladı. Dün arabayla giderken sağ cihazın çalışmadığını fark ettim. Pili değiştirdim. 1-2 saat normale dönüyor sonra tekrar ses gidiyor.Mikrofonuna elimle dokunduğum zaman çok az ses geliyor. Sadece mikrofona sürtünme sesi geliyor onun dışında çevredeki sesler yok. Cihazı bluetooth ile telefona bağladım sesini açtım yine fark etmedi.

Cihaza açık kubbe alacağım işitme merkezleri tekli satış yapıyor mu veya fiyatlar hakkında bilginiz var mı ?
Benim gibi benzer problemleri yaşamış arkadaşlardan tavsiyeler bekliyorum. Ankara'da yaşıyorum. Oticon'un cihazlarında ayar konusunda memnun kaldığınız yerleri önerirseniz sevinirim.

mithatpasa idis e gidin. sorun ayarlardan kaynakliysa cozum bulurlar. ayarda iyiler. ayardan degilsede önerileri, tamir,garanti kapsaminda yaptırabilirsiniz.
acaba işitme kabiniza gore almadiniz yetersimi geliyor cihaz. dome değil kalipmi kullanmalisiniz onun hakkindada bilgi verirler.

Üst Alt