Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Oticon orta seviye işitme cihazını ihtiyaç sahibine vermek istiyorum

Arm3s

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Elimde babamın eski İsitme cihazı oticon markasında İsitme cihazı vardır. Pek fazla detay verecek bilgiye sahip değilim. Bildiğim kadar eski tarz modellerden üstlerinden sesini yükselten alçaltan düğmeler var cihaz manuel görünüyor. Arızası sıkıntısi yoktur. İhtiyaç sahibine vermek istiyorum. İşin ticaretini yapmayacak şahıslar ulaşırsa bana seve seve yardımcı olmak isterim. Elden de teslim edebilirim Denizli’de ikamet ediyorum.

ben de daha başlık açıp paylaşım yapmıştım elimde bir adet kulak bir adet kulak arkası var ihtiyaç olana kargo karşı tara ait olmak üzre gönderim yapılır kulak içi 35 desibel kadar kulak arkası 70 desibel kadar... cihazlar biraz eski 5 yılda fazla

Sahsen bir İsitme cihazı satan yere gidip kaç desibel olduğunu sormadım gidip öğreneyim ilani düzelteyim. Benim cihazlar da eski fotoğraf atma imkanım olsa atarım foruma yeni üye oldum yeni yeni öğreniyorum 😓 ihtiyaçi olanlar iletişime geçebilir seve seve yardımcı olurum sametozyunsel yardımcı olursanız memnun olurum.

Üst Alt