Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Oticon P380 analog cihaz arıyorum..?

Konular
3
Reaksiyonlar
0
Oticon p 380 işitme cihazı arıyorum. Kullanmadığınız eliniz de varsa, üretimden kalkmış.

Oticon Atlas P alarak, 380 p ile vedalaştım, benimle 10 yıl beraber oldu kendisine tşkler ettim güle güle 380 P şahaneydin.Hoşgeldin Atlas dünyayı taşı bakalım kulaklarıma, beraber olalım dost meclislerinin güzel tınılarında :)

ne güzel şiirsel bir anlatım olmuş.. :) umarım Atlas'tan da en az 380P kadar verim alırsınız.. :)

Çok erken yorum yapmışım Atlasla anlaşamadık hırçın çıktı sert sohbet sevmezmiş.Chili deneniyor .Ahhh ahhh 380P ben seni çok özlüyorum çok :(

Kgökçe ahh ahh bir yerlerden çıkıp gelse 380P :)) Çamlıca tşkler ilginize sanırım şu anda bana da bunu yapıyor odyometristim İdis İzmir Alsancak şubesinden Şafak bey muhteşem bir insan bana chili7 yi anolog duymama yakın ayarlar yaptı deneyeceğim bu hafta bisiklet gruplarıyla bisiklet binen çok konuşan sosyal bir insanım oralar da denencek en çok. Atlas evden çıkmazsan iyi ama sokakta olamadık. Bu sitenin ilk kuruluşundan beri dostuyum iyi ki var ve hep birlikte sorunlarımıza kafa yoruyoruz :)

Üst Alt