Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Oticon ria 10 omni kanal ici cihaz hakkinda fikri olan var mı?

action

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Oticon ria 10 omni kanal ici cihaz hakkinda fikri olan varmi ben ilk defa cihaz kullaniyorum pek fikrim yok cihazlar hakkinda. Bu cihazi idisten aldim dun eve geldim hic bisi duymadim aksina normal duymamida kısıtladı. Cok mutsuzum benmi sorun yapiyorum bilmiyorum ama cahillikten o kadar param gitmis olabilir:((

İDİS de görevliler ile birlikte birkaç ayarlamalar ve denemeler yapmadınız mı?

Ilk gittigimde kulak arkasi denedim iyidi gayet oyuzden onerdiklerine tamam dedim. Dun cihazi almaya gittigimde kabloya takip ayarladilar kus sesleri vardi disarda onlari duydum mesela telefonda konusma yaptim oda iyi ama eve geldim tik yok hatta tikadi kulagimi

Bence tekrar gitmelisiniz;
Bir seferde yapılacak iş değildir birkaç sefer gitmelisiniz. Ayar tamam olana kadar sık sık gidilecek. Her yıl gidilecek her değişiklikte mutlaka gidilecek ara sıra kontrol ettirmek lazım. Ancak ilk seferde herşey tam oturmayabilir.

Haklisiniz ama bende biraz endiseliyim ilk defa aldigim icin nasil kullanildigini bile tam bilmiorum sizce cihaz markasi iyimi orta derce isitme kaybim var

piyasada bir sürü marka var: herkese göre değişir. Ben Danimarka üretimlerinden memnundum. Ama dediğim gibi her gün yada her hafta yenisi alıp kullanmıyoruz ya. Bir kaç deneme neticesi en iyisidir deyip bir modele yöneliyoruz. Beş yıl sonra başka marka denesen nolur denemezsen nolur? zaten teknoloji her gün değişiyor ki bir bakmışsın daha iyisi çıkmış.

İDİS elemanları size en uygun cihaz çıkartır verir. Kararı idis elemanları ile birlikte alırsınız. Yada başka firmalarada gidebilir cihaz deneyebilirsiniz hangisi içinize sinmiş ise onu alabilirsiniz. İDİS Türkiye genelinde en iyilerden biri.

Diğer arlkadaşlarda size yardımcı olabilir bu benim fiktimt abii ki başka fikirlerede bakalım. Shukufe kardeşimizden de dinleyelim: Akşama doğru burayı görüp mutlaka kendi yorumlarını yazacaktır. Bekleyelim derim..

Tesekkur ederim. Insallah iyi bir kurumdur gorucez.

idis gercek kulak olcumu uygulamaya bilen bilgili elemanlar calistiran guvenilecek sayili satis merkezleridir benim gorusum. ankarada boyle mesela. b u gercek kulak olcumunu ya bilmiyorlar yada yapmiyorlar cogunlukla isitme merkeziyiz diye babalanilan yerlerde:p

siz ilk cihazinizsa korkarimki yanlis takmissinizdir cihazi. isitme merkezinde duyuyorsunuz odyometrist guzel yerlestirdiginde, ama eve gelip kendiniz taktikta duymuyor oldugunuzdan.
ahhh bu ria lar bana olaydi coook heves ettim ama ne careki sagira yakin kulakla olmuyo iste.
idise guveniniz. cihazinizi dogru takmayi deneyiniz. olmadi tekrar gidin cihazi aldiginiz yere.

Sizler böyle diyince icim rahatladi biraz ben ilk defa aldigim ve kullandigim icin endiseliyim acaba dogru markami diye birazda buyuk geldi bi kucuk tipini gordum tam icinde gozukmeyen gerci o bana uygunmu bilemem ama ona heves ettim benimki onun yaninda kaba gibi kaldi😕 cihazi onun gosterdigi gibi taktim baska turlu olmas heralde tam icinde cunku. Bide acaba bu hava deligi onemlimi tikaniklik yapmasi bende bu yuzden olabilirmi hava deligi istege gore yapiliomus ole solediler

Üst Alt