Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Oticon Ria2 işitme cihazı için ayarlar?

reset1907

Yeni Üye
Konular
10
Reaksiyonlar
0
Merhaba. %40 işitme engelliyim. Bulunduğum ilçede bayi olmadığı için Mardin'in merkezinden Oticon Ria2 model işitme cihazı aldım. Aldığım yerden cihazın ayarlarını yaptırmama rağmen insanların sesini kalabalıkta anlayamıyorum. Kalabalık olmasa bile bazen anlayamıyorum.

Mesela yolda yürürken trafik seslerinin yüzünden yanımdaki kişinin konuşmalarını anlamakta zorluk çekiyorum. Ayrıca tüm bu seslerle birlikte konuşan kişinin sesi normal gelmesine rağmen anlamakta zorluk çekiyorum. Fakat sakin bir ortamda kısık seste bile konuşmaları anlayabiliyorum. Demek ki sıkıntı cihazın ayarlarında.

Ayarları yaptıran kişiye durumu birebir aktarmama rağmen cihazın ayarlarını doğru düzgün yapamadı, sadece benimle konuşup kendi sesinin seviyesini ayarlamasını biliyor anladığım kadarıyla.

Bir dahaki gidişimde bu sefer ayarlarını kendim yaptırmak istiyorum. Ayarları yapılan bölümü görmüştüm baya özelliği vardı bu cihazın. Bu cihaz için önerdiğiniz, kapatmamı/açmamı istediğiniz bir özellik var mı?

Sizde aynı modelden kullanıyorsanız sonuçlarınızı aktarabilir misiniz?

aynı sorun bendede var pz 100 aldım bende daha önce starkey x10 kanal içi kullanıyordum ve daha iyi anlıyordum kaybım fazla olmasına rağmen hatta ben bu pz 100 modellerinde üretim hatası olduğunu düşünüyorum çünkü cihaz çalışma sesi duyuyorum sesiz ortamda bile okadar mutsuzumki bol bol gürültü duyuyorum anlama sıfır ama cok kalabalık ortamda cihazı çıkarıp atmak istiyorum o derece kötü sesiz ortamdada anlamıyorum napcam bilemiyrum

İşitme cihazlari

Mrblar oticon siya2 ve oticon ria2pp .kullan varsa tercümelerin paylaşabilirlermi bide oticon xceed serisi

Üst Alt