Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Oticon Ria2 p. işitme cihazı için kulak kalıbı gerekli mi, değil mi?

kml_77

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba, babamın işitme kaybı 55. Oticon Ria 2 p modelini aldık . 1850 liraya kesinlikle su gecirmedigi soylendi.

Aldığımız yer kulak kalıbı denedim cızırtı yaptı ,kalıba gerek yok dedi. Diger baktığımız yerler hemen kalıp ölçüsü almaya çalışıyorlardı. Gerek yok diyince celiskiye dustum. Birkac gun sonra kontrole gidecez kalıp yaptırıyım diyorum. Degerli fikirlerinizi paylaşır mısınız? Cihaz ve kalıp hakkında...

Bu da cihazın fotoğrafı.

Bence her cihaza kalıp gerekli. Ama kalıbın özelliği daha çok işitme kaybına göre saptanır, işitme cihazına göre değil.
Odyogramı gönderirseniz yorum yapabilirim.

Ee kalipsiz ıslık ötmesi yapmaz mi..bnm cihazı tam oturmadiginda ıslık sesi veriyor

SM-E700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mehmet Akşit

Odyogram isitme merkezinde kaldi hocam. Elinde olan kalibi denedi ses yapti kaliba gerek yok cizirti yapiyor dedi de sonucta kulak ölçüsüne göre yapilinca daha iyi olur diye düşünüyorum.

ugir
Babam yaşlı hocam ses yapmadığını söylüyor sadece kulaklık kısmı tam girmezse duymuyorum diyo. Zaten duydugu zaman da her kelimeyi anlamiyor. Önceki baktigimiz yerler kalip tam olmadigindan ses yapiyor kalip yapilinca düzelir diyordu. Simdiki kalıba gerek yok dedi. Cihazin iyiliginden mi bizim bir seyden anladigimizdan mi bilemedim

Üst Alt