Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Oticon Vigo BTE hakkında görüşlerinizi yazar mısınız?

__X__

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
merhaba arkadaşlar.
oticon vigo bte aldım bugün 3 gün deneyeceğim uygun görürsem satın alacağım.
vigo'nun artı ve eksileri neler?
fiyatı ne kadar ?
teknik özellikleri nasıldır?

Oticon, işitme cihazı alanında dünyanın önde gelen markalarından biri. Kendim de aynı markanın Sumo DM modelini kullanıyorum ve gerek cihazdan gerekse satıcı firmanın satış sonrası hizmetlerinden memnunum. Siz sorunca, web'den araştırdım Vigo da çok iyi bir cihaza benziyor. Eğer işitme kaybınız fazla ileri değilse, memnun kalacağınızı sanıyorum. 4 programa sahip, 8000 hz'e kadar bant genişliği olan, akıllı mikrofon yönlenimli kaliteli bir cihaz. Daha eski Tego modelinin yerine çıkarılmış bir model. Fiyatı konusunda orta sınıf olduğu belirtilmiş. Sanırım 1300-1500 euro civarıdır.
Denediğiniz model, alıcısı kulak içinde bulunan RITE modeli mi?

saol hunsal kardeşim.
cihaz BTE türünden . cihaz gayet güzel sesler uyumlu, doğal. ancak 2 gündür önce kulak içinde ağrı başladı akabinden başağrısına dönüştü sendede oluyormu benzer durum.?,, banada sumo önerdiler ama boyut olarak pek hoşuma gitmedi. bu arada arkadaşlar cic türü işitme cihazların kazançları BTE türlere göre düşük oluyormuş bilginize.

rıte olanların fıatı yuksek olabılır
fıat bılgısı olanların
bıde deneyımı olanların bılgı vermesını rıca edıyorum

güzel kardeşim x..... oticon dünyanın önunde gelen bi markadır... bende otıcon epog bte ve streme cıhazı kulkanıyorum ve küçüktür ... muhteşem bi cıhaz stremeden telefonla konusabılıyorsun ve müzik dinleyebiliyorsun 10 tane farklı proğram kanaları var epey özellıkleri var işte şimdiki fıyatı yaklaşık 10bin tl paradır..... ama ben satıyorum alamk istesen haber verın size her konuda yardımcı olurum... memnunıyetle beklıyorum.....

ee işte kaliteli ve güzel cihaz almak isteyen arkadaşlar iletişime geçsinler

Üst Alt