Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Oticon'un Dynamo işitme cihazı modelini kullanan var mı?

hamburger

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
Kulağı tamamen duymayan bir yakınıma Oticon Dynamo tavsiye etmiş satıcı. %100 işitme kaybı olan kulağa bir cihaz nasıl tavsiye edilir onu da anlayamadım ama, illa ki bu modeli önermiş. Yeni bir cihaz olduğunu duydum bir de doğru mudur?

Kısacası, Oticon Dynamo hakkında bilgi verebilecek veya kullanan biri var mı burada; yardımcı olan olursa sevinirim?

100 de 100 duymadigini odyo testinden odyometrist iyi anlar:) odyometrist dynamo dediyse muhakkak pes seslerinde azda olsa iyilik vardir. isitme merkezlerini bazen kiniyoruz ama oylede hic duyamayacak olana cihaz kakalamazlar bence.
o kadar ileri isitme kaybi olduktan sonra ben olsam RESOUND MAGNA alirim. cunku oticon iyi olsADA RESOUNDA YETISMIYOR.

shukufe cihaz alınacak şehirde fazla seçenek yok, sadece Oticon modelleri var, o yüzden özellikle sordum. Çok duyulmuş bir model değil galiba şu zaman dilimi itibarıyla, yeni denilmiş ama doğru mu onu da bilmiyorum.

hatirladigim kadariyle oticonun 2015 katalogunda vardi sensei modelile. frekans sikistirmasi nanesi varmis gibi aklimda. ama bu frekans sikistirmali cihazlari ben sevemedim. genede volum kontrollu oldugundan iyidir.

Son düzenleme:
İşitme testiniz varsa yükleyin size yorumlayayım. %100 olduğunu sanmıyorum fakat Dynamo modeli yeni ve gayet etkili bir cihazdır, kaybınız %95 bile olsa fayda göreceğinizi düşünüyorum tabi önce teste bakmak lazım dilerseniz yardımcı olurum. Ayrıca denenmesini isteyin kulağınıza takıldığı zaman düzgün bir ayarla faydalı olabilir.

cihili sp 5 kullanıcısıyım Dynamo 4 serisini aldım birtanesi 1850 tl ye anlaştım kulaklık çok iyi güçlü bir ses anlamama sorununu en az düzeye indiriyor dynamo ile birlikte phonak nadia v serisini denedim su geçirmezlik özelliği bir plan önde ama verim alamadım kişiden kişiye değişiyor oticon sensei denedim yine verim alamadım dynamoyu kulağıma taktığı anda dedim tamam odyolog ile uzaktan bir konuşma yaptık dynamo ile beni daha iyi anladığını farkettim dedi oticon kullanıcısı olanlar başka bir marka kullandığı zaman beyin o sesi tanımıyor zorlanıyor alışmasıda zaman alıyor dedi güçlü bir kullaklık tavsiye ederim chili sp5 5 yıldır kullanıyorum 1 kere tamire gitti :)
saygılar

Üst Alt