oticon chili cihazimla volum kontrolu 1bucuktayken kadin cocuk konusmalarini anliyorumda erkek seslerini alamiyorum. 2bucuka getirince o zaman duyuyorum erkek sesini. saticima sunu biraz pes seslerde yukseltte ayak sesleri, cevre sesleri rahatsiz ediyor.bide feedback oluyor nedense diye gittiydim yeni aldigim zamanlarada kadin sen pes sesleri duymuyorsun, baska bisey yapamam diye ayari degistirmedi. bu aralarda kulak kotuledi diye bende cevir ha cevir yapmayip duz 1bucuk kullandim, yada cikardim cihazi hic takmadim. salla zaten dudak okuyom oluversin duymayi vereyim diyezatende nefret ediyorum cihaz fittinginden
banka havalesi yapma isim vardi. nedense elektronik hic sevmem, hazir disaridayken yapiim sunu diye gittim numara aldim. cihazida takmamistim. heh kiz degilde adam geldi numaramaadamda duymuyorum deyince hic irgalamadi, kafasini klavyeden kaldirmadan masraf demis. yazarmisiniz, ben duymuyorum dedyince basti baska numarayi cagirdikaliverdim salak gibi. duymuyorsan hayat yokmus
ne kadar nefret etsemde suna bi care aramaliyim.
acaba diyorum. hani connetlinemi nebisiysi varya oticonun, onu alsam kendim kolayca pes sesleri tiz sesleri onunla ayarliyabilirmiyimpabuc pahaliadamlar sagirlari kaale almiyor. bari azda olsa duyarak isimi gorebiliyorum cihazi takinca.
banka havalesi yapma isim vardi. nedense elektronik hic sevmem, hazir disaridayken yapiim sunu diye gittim numara aldim. cihazida takmamistim. heh kiz degilde adam geldi numaramaadamda duymuyorum deyince hic irgalamadi, kafasini klavyeden kaldirmadan masraf demis. yazarmisiniz, ben duymuyorum dedyince basti baska numarayi cagirdikaliverdim salak gibi. duymuyorsan hayat yokmus
ne kadar nefret etsemde suna bi care aramaliyim.
acaba diyorum. hani connetlinemi nebisiysi varya oticonun, onu alsam kendim kolayca pes sesleri tiz sesleri onunla ayarliyabilirmiyimpabuc pahaliadamlar sagirlari kaale almiyor. bari azda olsa duyarak isimi gorebiliyorum cihazi takinca.