Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Otistik çocuğum için önerebileceğiniz İstanbul'da Rehabilitasyon merkezi var mı?

Mariya

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
merhaba!
ısım Marıya, otıstık oglum var 6 yasında. ıkımız de turk vatandasız. sımdı saglık raporla ugrasıyoruz. cocugumu seneye okula vermek ıstıyorum, okulu da ıstanbulda arıyorum.
forumdakı arkadaslarımız, sızden yardım ıstıyorum, daha dogrusu fıkır.

okulu secmem lazım, begenmem. cunku ogrendıgım kadar ıle saglık rapor cıkardıktan sonra RAMa gıtmek lazım .RAM bızı kaldıgımız bolgede oceme yonlendırecek.bu yuzden mantıklı olarak dedım kı-ılk once okulu buluım,sonra orda,yane o sempte evı tutucagım.yer hıc onemlı degıl, yane avrupa yakası yada asıa.
bu yuzden,arkadaslar, kımın otıstık cocuk varsa, lutfen ,bana fıkır verın, kım hangı okula gıdıyor?neresı ıyı,neresı tavsıye edersenız?kım hangı yerden memnun yada degıl....?

sımdıden tesekkur edıyoruz yardım ettıgınız ıcın :)
(turkcem ıcın kusura bakmayın,bu kadar yazabılyorum)

Sayın Mariya,

İstanbul'u bilmediğim için bir öneride bulunamayacağım. Ama Türkçe'niz için endişelenmeyin... gayet iyi...

Anadolu yakasında Otistik Çocugu olan ailelerin kurdugu dernekten bilgi alabilirsiniz.buda siteleri bir araştırın OMAD | Otizmle Mcadele Eden Aileler Dernei

Dernek Adı: OMAD (Otizmle Mucadele Eden Aileler Derneği) Telefon: 534-953 18 25 Fax: 216-355 16 45 Mail: info@omad-otizm.org Web Adres: OMAD | Otizmle Mcadele Eden Aileler Dernei Adres: Söğütlüçeşme Caddesi No: 70/138 Kadıköy İstanbul
umarım bir faydası dokunur.

UMRANIYE TAVUKcu yolunda senai demirci rehabilitasyon merkezi tavsiye ederim

sayın marıa hanım bende zıhınsel engellıler ogretmenıyım fakat otızımlı cocuklar ıcın ozellıkle flortıme adlı bır eğitim vardır otıszımlı cocuklarda cok etkılıdır fakat bunun eğitimini herkez vermez cunku bu eğitim sadece yurt dısında tam anlamda sağlıklı verılıyormus senaı demırcıde bıldığım kadarıyla var onerebılceğm fehatpasadaözgur adımlar eğer maddı durumunuz el verıslı ıse sızde gunısığı adlı bır kurum var orada bır pedegog var cocuklarla ılgılenıyor bıraz ucretı fazla olabılır cadde bostanda yada bu eğitimi almıs abla ogretmenler var dılersenız gunde bır ıkı saat sıze bu eğitimi ogretebılır cocuğunuzla bırlıkte zamanla sızde bunu uygulayabılırsınız zaten ve farkı ınanın goreceksınız bıraz malzeme falan gereklı olcaktır ılgılenırsenız goruselım buradanda yardımcı olabılırım sıze

İyi günler…
Benim de bir yakınımda otistik rahatsızlık var... Allah herkese kolaylık versin... Biz bu rahatsızlığı olan çocukla tavsiye üzerine bir oyun oynamaya başladık.. Biz oyunu Amerika dan bir yakınımız sayesinde ögrendik.. yanında getirmişti.. Çocuklar oynarken birde rahatsızlıgı olan çocukla oynamaya başladık ve hiç beklemediğimiz kadar iyi sonuçlar aldık.. artık çok daha katılımcı ve konuşkan bir hal almaya başladı dikkat dağınıklığı bir nebze olsun düzeldi ve bu oyun sayesinde sanırım daha da iyi olacak inşallah..
Ben bu oyunu daha sonra bir alışveriş sitesinde gördüm ve buraya yazmak istedim..Belki başka rahatsızlıklarda da etkisi vardır ama bunu ancak bir uzman bilebilir... umarım sizlere bir yararım dokunur..Oyuncgın linkini aşagıya kopyalayıp yapıstırdım..
Rory's Story Cubes eğitici oyuncak Hikaye küple GittiGidiyor'da 58209928
İyi günler…

Arkadaşlar lütfen banada yardım edin 2.5 yaşında yeğenim var otizm teşhisi kondu rehabilitasyon merkezi arıyoruz yalovada oturuyoruz ancak düzgün bi yer yok kartal pendik Maltepe olabilir buralarda bildiğiniz gerçekten kaliteli bi yer var mı cevaplarınızı bekliyrum

İyi günler maria hanım benim cok yakından tanıdığım bir arkadaşım var ve istanbulun en ünlü otizm ve spor yaşam merkezinde 2 yıl otizmli cocuklara yaşam Koçluğu ve bunun yaninda spor egitimi akademik ve problem davranislari bitirmede tecrübeli eğitim vermiş isterseniz size yardimci olabilirim

Üst Alt